İnsanlığın aya gitmediĝini düşünüyor musunuz?

Salakları ciddiye alan da salaktır. Takmamak lazım ama büyük kitlelere ulaşıyorlarsa o zaman da fırsat vermemek lazım.

Arkadaşlar bu insanları anlamıyorum sadece bir sallanan direği bahane gösterip inanmıyorlar.

Öncesinde Amerika 20 Temmuz 1969 tarihinde gitmedi zaten o bir yeşil ekran ama sonrasında gidildiğini düşünüyorum. Evet gidilmedi (o dönemde). Bununla ilgili birçok video bulabilirsiniz. Bir de 7 astronot henüz atmosfer dışına çıkmadan patlama sonucu öldüklerini ancak 30 yıl sonra 7 kişininde ayrı ayrı yerlerde tek tek görüldüğü ortaya çıkmıştı. Bizden çok şey saklanıyor NASA'nın gizlilik politikası her şeyden üstün geliyor ne yazık kii.

Gidilmediğini insan düşünebilir ama bunu mantıklı bir delil ile kanıtlaması gerekir. Şuana kadar atılan iddiaların hepsine cevap verildi. Buna rağmen itiraz etmek saçmalık.

1969'da teknoloji aya gidebilecek kadar yeterliydi. Aya gidilmediğini düşünen çoğu kişiye göre dünya şöyle:

1705755122395.png

Halen çoğu insan gök kubbe terimini fiziksel bir kubbe zannediyor. Ve gökte kubbe olduğunu uzaya çıkılamayacağını falan savunuyorlar.
Bunu ben zırva olarak nitelendiriyorum. Saçmalık ve bilim düşmanlığı.

Barış Özcan’ın videosunda farklı uzay ajanslarından alınan farklı verilerin Amerika’nın sunduğu kanıtlarla örtüştüğü görülüyor. Yani birbirine siyasi anlamda düşman olan ülkeler eğer bir fark yakalasaydı direkt ifşa ederlerdi zaten. Düz dünyaya inanan da var Ay’ın olmadığına inanan da var. İnsan işte takılmamak gerek:)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı