İnsanlık ileride ölümsüzlüğü bulacak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır bulamayacak, ben gelecekten geliyorum hâlâ bulunamadı. Tabii bulunursa hemen giderim o zamana, bilet parası çok ucuz zaten; geleceğe gitmek 300 TL (300000$ ediyor o yıllarda) geçmişe gitmek 1000 TL (1000000$ ediyor o yıllarda) gibi ucuz bir fiyata mal oluyor.

Hayır bulamayacak, ben gelecekten geliyorum hâlâ bulunamadı. Tabii bulunursa hemen giderim o zamana, bilet parası çok ucuz zaten; geleceğe gitmek 300 TL (300000$ ediyor o yıllarda) geçmişe gitmek 1000 TL (1000000$ ediyor o yıllarda) gibi ucuz bir fiyata mal oluyor.
Vay be bor madenleri işe yaramış! :p. Mümkün olmadığını düşünüyorum insan bedeni ve zihni o kadar yılı kaldıramaz.

O dönemde fiyatlar öyleyse para bulmak kolaylaşmış demek ki. Bana da bi 20.000$ getirirsin. :)

Mümkün değil, ve bu sadece insan için geçerli olan birşey de değil. Çünkü her atomun bir ömrü vardır. İnsanoğlunun beyni zamanı anlayabilirse o zaman mümkün olabilir. Ancak insan beyni o kadar gelişmiş değildir. Fringe’ deki gözlemciler gibi olabilirsek sonsuz hayata sahip oluruz yani.

Bence imkansız. Ekrem'in dediği gibi ölüm dışında her türlü hastalığa derman bulunsa bile her canlı ölecektir
Her canlı ölmüyor. Deniz anası, yassı solucanlar ve bakteriler dış müdahale olmadan ölmüyorlar.

Genler oynama imkanı insanlık için önemli bir adım. Genlerle oynama sayesinde artik doğacak çocuklarda oluşabilecek hastalıklara karşı bağışıklık kazandırılarak dünyaya gelebilecek.

Dondurulmuş insanlar bazı ülkelerde var belki ilerde tekrar hayata dondurebiliriz diye bu çalışmalarda var.

Ölümsüzlük şu an pek mümkün görünmüyor ilerde ne olur direkt imkansız diyemem o kadar karamsar değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı