İnsanoglu gercek Dünya simülasyon olabilir mi?

Konuyu internette arastirdim sonra cevreme ve dunyadaki olaylara baktim ve su karara vardim. Sizleri bilemem ama Ben bir simulasyonun icindeyim
 
Bu iddiaya Oxford'lu iki teorik fizikçi Zohar Ringel ve Dmitry Kovrizhi, bunu boşa çıkaran yanıtlar verdiler. Simülasyon ne kadar büyük olursa, o kadar çok bilgi işlem gücü gerekiyor, dolayısıyla insanoğlunun bir simülasyon evreninde yaşamadığını ifade eden en büyük neden bu evren kadar büyük bir ölçekteki simülasyonu sürdürecek kadar parçacığın bulunuyor olmaması.
Ya bizim teknolojimize göre bulunmuyorsa, eskiden telefonlar kolum, bilgisayarlar oda kadardı, bir 100 veya 1000 yıl sonra nasıl bir teknoloji olur bilinmez. Ayrıca gelişim eğrisi sürekli artarak devam eder, yani eskiden 50 yılda olan gelişmeler 30 daha sonra 15, 5 diye azalarak gidiyor. Bu sebeple teknolojinin başladığı şu 100-200 yılda ki ilerleme, bir sonraki 25 yılda olabilir veya 100-200 yıl sonraki teknoloji hayal edilemez olabilir ki şuan ki tahminler genelde bu şekilde.
Bu arada simülasyon olayında değilim, orası tartışılırsa bitmez aynı dini inançlar gibi. Elhamdülillah Müslüman olmaya çalışıyoruz.
Şu videoyu ne zaman izlesem keşke ölmeden şu dünya dışı varlıklarla resmen bire bir karşılaşsak ne güzel olurdu diyorum :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yalnız UFO demek uzaylı demek değildir, tanımlanamamış cisim demektir.
 

Geri
Yukarı