Dell Inspiron 3521 dizüstü bilgisayarıma RAM ve SSD güncellemesi yapmak istiyorum. Günlük kullanım hızı iyileşsin istiyorum. Hangi RAM daha uygun olur? (DDR3 veya DDR3L ) CD sürücü yerine SSD takılabiliyor sanırım. Daha önce deneyen, bilgi verebilecek arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. AIDA64 verisini paylaşıyorum. Teşekkürler.
Kingston KVR16S11S8/4 4 GB DDR3 SODIMM 1600 MHz Notebook Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kingston KVR16S11S8/4 4 GB DDR3 SODIMM 1600 MHz Notebook Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Youtube videolarında aynı bilgisayara 12gb ram hatta 16gb ram takanlar oluyor. Ben de bu bilgisayarı kullanıyorum. Yakın bir zamanda ssd ve ram yükseltmesi yapacağım. 2 tane 8gb ram takmayı düşünüyordum. Dediğim gibi bazı internet sitelerinde 16gb desteklediğine dair yazılar okumuştum. Siz ssd ve ram yükseltmesini yaptınız mı? Hangi ssd'yi taktınız?
Merhaba,
O zamanki aldığım ürünleri buldum. Hala gayet güzel çalışıyor sistem.
Ürünün CD sürücüsünü çıkararak onun yerine monte ettim. Çok kolay monte edildi. Çıkan sürücüyü de harici DVD sürücü yaptım. Diğer her yerde kullanabiliyorum.