Instagram Açmak Zorunluluk Mu?

Konu çok önceden açılmış fakat yazalım yine de. Tabii ki zorunluluk veya çağın gereği değil. Kullanmanın yararı da zararı da sizin elinizde. Gayet kaliteli eserler, arkadaşlık anıları vs. örnekleri var. Bunların yanında gittiği tuvaletin yolunu paylaşan da var tabii. Klasik bir sosyal medya.

Bunun teknolojiden geri kalmakla bir alakası yok, ben teknolojiden geri kalmış bir insan mıyım :)
İnsanların beğenisine veya övgüsüne ihtiyacım yok, böyle bir kişilik oluştu bende de.
Asosyallik ile de bir alakası yok bana kalırsa, kişilik meselesi haline geldi benim için.

Öyle insanlar var ki sosyal medyadan nefret ettirdiler, herkes ne b*k olduğunu biliyor ancak kendini kandırıyorlar işte.
Yoksa gayet efendi ve taktir ettiğim şekilde de kullanan tonla insan var. Ben de bir gün başlarsam o insanlar gibi başlayacağım.

Ben Whatsapp dışında bir hesap kullanmıyorum ve gayet rahatım. Yokluğunu hissetmiyorum bu tarz şeylerin.. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı