Instagram "bu hikaye erişilemiyor" hatası almak

Serkan6862

Picopat
Katılım
14 Şubat 2024
Mesajlar
49
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Instagram'da sanki son zamanlarda çok fazla hata almaya başladım. Nedense bazen arada sırada bu hikayeye erişilemiyor hatası veriyor, hikayeyi göstermiyor. Sizde de öyle oluyor mu? Yani az önce baktım arkadaşımın hikayesini gösteriyordu ama daha sonra bu hikayeye erişilemiyor hatası veriyor. Hikayeyi göremiyorum başka bir hesaptan baktığımda hikayeyi görebiliyorum ama bunun sorunu çözümü nedir?
 
Hikayeyi sildiği veya hikayeyi attıktan sonra senin durumlarını görmeni kısıtladığından dolayı meydana gelen hata olmayan hata.
 
Hikaye silinmiş ya da sizden gizlemiş olabilir bazen hikayenin süresi geçse bile saatlerce telefonumda tekrar tekrar gözüküp her girdiğimde hikayeye erişilemiyor hatası alıyorum.
 
Aga instagram garip bu aralar bende aynı hata oluyor bazen bir kişinin hikayeye bakıyorum ama sonra bir daha çıkıyor gine bakıyorum bir daha çıkıyor bazen bir anda birinin hikayesine bakmışım gibi etrafı normalde renkli olan yuvarlak gri oluyor yenile atınca gine renkli oluyor şu aralar mesajlar kisminda mesaja ne kadar bakarsam bakayım "+2 mesaj" "+3 mesaj" yaziyor gitmiyorda
 
Konuyu çözüldü olarak işaretleyin. 999999999 defa aynı mesaj yazılacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı