Instagram çöktü mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bende açılıyor. Instagram kaynaklı sıkıntı yok.
İnternet Servis Sağlayıcım eskiden Türk Telekom omurgasını kullanıyordu, artık farklı bir şirketin omurgasını kullanıyor.
Türk Telekom'da sıkıntı var ve bu yüzden Türk Telekom ve Türk Telekom omurgasını kullanan şirketlerde, devlete ait Türksat'ta da Instagram'a erişemiyorsunuz çünkü tek omurga.
 
Evet arkadaşlar VPN ile girebildiğime göre bant genişletme ihtimali oldukça yüksek. Belki yükümlülüklerini yerine getirmediği için devlet ceza kesmiştir, belki de sadece kızmıştır.


Bu olayla alakalı olabilir. Zaten haber de yeni. Bitmedi Filistin ve H*mas sevdaları.
 
Bende de aynı sıkıntı var. Türk Telekom kullanıyorum Wi-Fi olarak. Wi-Fi ile girince sayfa yenilenmiyor. Ama mobil veri ile sorun yok. Ben de tam konu acacaktim nedendir diye. Ama herhalde düzelir. Türk Telekom kaynaklı demek ki.
 
Aynı şekilde Twitter da gitti bende şuan.

Kontrol edeyim bakayım.

Gitmemiş tam olarak fakat aşırı yavaş bende şu an. Başka sitelerde bu kadar yavaşlık yok. Oraya da el atıyorlar herhalde yavaştan.
 
Bende giremiyorum, TürkNet bugün MTA'da sunucuya girmeme de müsade etmedi acaba sağlayıcıdan mı? Instagram'mı çöktü?
1722561695726.png
 
TurkNet kullanıyorum ama gene de giriş yapamıyorum telefonda Wi-Fi ile giriyor ama bilgisayarda olmuyor.
TurkNet kullanan arkadaşım da giremiyor.
TurkNet kullanıyorsanız DNS ile de deneyin.

Ben de değiştirmek için gün sayıyorum da fena indirim yapıyor çakallar.
Ben 20 yıllık müşterisi olduğum halde 1 TL indirim yapmadı ilginç.

Bu olayla alakalı olabilir. Zaten haber de yeni. Bitmedi Filistin ve H*mas sevdaları.
DPI (Deep Packet Inspection) cihazlarının tuşlarına basmış olabilirler.
Rehberimdeki açıklamalara uyuyor.
@Adrastos
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı