Instagram çok yavaş

TurkistSamet

Hectopat
Daha fazla  
Mesajlara tıkladığımda yaklaşık 30 saniye yüklenmesini bekliyorum (internetimde sorun yok her uygulamada böyle).

Kanka sana en iyi tavsiyeyi veriyorum
1-Cihazı bi kapa aç önbellek bi kendine gelsin
2-Cihazdaki alanı aç fotoğraflar falan varsa bilgisiyara at yada google driveye falan yükle telefondan sil sonra
3-Cihazı sıfırlayabiliyorsan sıfırla
4-Cihaza SD kart tak
5-Hala bir sonuç yok ise cihaza Root atıp SD kart ile sanal bellek ekleyebilirsin çeşitli uygulamalarla(internetten araştırabilirsin yine birazda olsa performans arttırıyor)
6-Yapıcak birşey kalmadı cihazı hızlıca duvara at ve git telefon al kendine.(Opsiyonel)

Kanka sana en iyi tavsiyeyi veriyorum
1-Cihazı bi kapa aç önbellek bi kendine gelsin
2-Cihazdaki alanı aç fotoğraflar falan varsa bilgisiyara at yada google driveye falan yükle telefondan sil sonra
3-Cihazı sıfırlayabiliyorsan sıfırla
4-Cihaza SD kart tak
5-Hala bir sonuç yok ise cihaza Root atıp SD kart ile sanal bellek ekleyebilirsin çeşitli uygulamalarla(internetten araştırabilirsin yine birazda olsa performans arttırıyor)
6-Yapıcak birşey kalmadı cihazı hızlıca duvara at ve git telefon al kendine.
En iyisi 6 :D. Ayrıca Custom ROM da yükleyebilir

Kanka sana en iyi tavsiyeyi veriyorum.
1-cihazı bir kapa aç önbellek bir kendine gelsin.
2-cihazdaki alanı aç fotoğraflar falan varsa bilgisayara at ya da Google Drive'ye falan yükle telefondan sil sonra.
3-cihazı sıfırlayabiliyorsan sıfırla.
4-cihaza SD kart tak.
5-hala bir sonuç yok ise cihaza root atıp SD kart ile sanal bellek ekleyebilirsin çeşitli uygulamalarla(internetten araştırabilirsin yine biraz da olsa performans arttırıyor)
6-yapacak bir şey kalmadı cihazı hızlıca duvara at ve git telefon al kendine.(opsiyonel)

Hahahahahaa xD.

En iyisi 6 :D. Ayrıca Custom ROM da yükleyebilir.

O nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı