Instagram giriş için kod istiyor

Hayır "destek al" kısmına tıklayın orada selfie çekeceksiniz ve yüzünüz net çıksın.

Tamam hocam bir bakayım.

Hocam selfie videosunu gönderdim birkaç iş günü sürer dediler hızlı gelir inşallah. Yardımlarınız için sağ olun gelince bilgi veririm.

Hayır "destek al" kısmına tıklayın orda selfie çekeceksiniz ve yüzünüz net çıksın.
hocam 2 defa çekip gönderdim ikisinede yüzünüz net gözükmüyor diyor gayet net gözüküyor kafayı yiyecem

Son düzenleme:
Tamam hocam bir bakayım.

Hocam selfie videosunu gönderdim birkaç iş günü sürer dediler hızlı gelir inşallah. Yardımlarınız için sağ olun gelince bilgi veririm.

hocam 2 defa çekip gönderdim ikisinede yüzünüz net gözükmüyor diyor gayet net gözüküyor kafayı yiyecem
Şu tarz çekin.
IMG-20230219-WA0002.jpg

Arşivde vs fotoğrafınız var ise o da olur.

Hocam selfie video istiyor yüzünü sağa çevir sola çevir filan diyor bende daha yeni saçları kestirdim profil fotodaki uzun olan.

Hocam selfie video istiyor yüzünü sağa çevir sola çevir filan diyor bende daha yeni saçları kestirdim profil fotodaki uzun olan.

Ve şu link bağlantısını nasıl göndereceğiz onu da deneyeyim.

Ve şu link bağlantısını nasıl göndereceğiz onu da deneyeyim.
Yüz şekliniz benziyorsa bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Giriş bağlantısını şifremi unuttumdan yapabilirsiniz, mailinize iki tane seçenekli mail gelecektir "Şifreyi sıfırla" "Giriş bağlantısı".

Hocam çözdüm ben problemi yardımlarınız için teşekkürler.
Yani herkeste olmaz ama farklı bir IPhone'dan girdim 2 aşamalı istemeden hesaba girdi direk oradan kodları filan aldım çözdüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı