Çözüldü Instagram hesabı devre dışı bıraktı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DoctorSamet

Kilopat
Daha fazla  
Instagram hesabı devre dışı bıraktı. Nasıl geri açabilirim dostlar?

IMG_1991.jpeg

Çözüm
Açamazsın. Son zamanlarda çok fazla uygunsuz yorum atıyor muydun? Durduk yere kapanmaz ve bunu açmanın bir yolu yok.

Açamazsın. Son zamanlarda çok fazla uygunsuz yorum atıyor muydun? Durduk yere kapanmaz ve bunu açmanın bir yolu yok.

Ayrıca devre dışı bırakmamış hesabın silinmiş. Devre dışı bıraksa o kullanıcı adıyla aratıp bulabilirsin. Hesap silindiği için artık o kullanıcı adını arama motoruna yazsan bile gözükmez.
Konuşma özgürlüğü her önüne gelene küfür edip f@hjşe demek değildir. Yanlış anlamadıysam Instagram doğru olanı yapmış. Aksini düşünüyorsanız mail vs ile itiraz edebilirsiniz ama açılacağını sanmam. Aynı cihazdan yeni hesap açmaya çalışırsanız açabilir misiniz bilmiyor.

Konuşma özgürlüğü her önüne gelene küfür edip f@hjşe demek değildir. Yanlış anlamadıysam Instagram doğru olanı yapmış. Aksini düşünüyorsanız mail vs ile itiraz edebilirsiniz ama açılacağını sanmam. Aynı cihazdan yeni hesap açmaya çalışırsanız açabilir misiniz bilmiyorum.

Dostum Amerika'da hakarette bir konusma özgürlügüdür. Ayruca biz onumuze gelene degil onlyfnscıya pkklıya sövdük.

Her önüne gelene küfür etmemiş zaten terörist'e etmiş. Dikkatli okursanız görürsünüz. Bende yaptığının doğru olduğunu söylemiyorum ama her önüne gelene küfür etmemiş onu hatırlatmak istedim.

Eyvallah dost.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her önüne gelene küfür etmemiş zaten terörist'e etmiş. Dikkatli okursanız görürsünüz. Bende yaptığının doğru olduğunu söylemiyorum ama her önüne gelene küfür etmemiş onu hatırlatmak istedim.

Her önüne geleneden kastım sürekli olarak kötü kelimeleri kullanmak. Şahsın iyi ya da kötü bir insan olduğundan çok yapılan yorumların kurallara uyup uymadığına bakılıyor diye biliyorum. Tek seferlik bir şey olsa uyarı vs alırdınız ama sürekli haline getirdiğiniz için hesabın kapatılma kararı alınmış.

Dostum amerikada hakarette bir konusma özgürlügüdür. Ayruca biz onumuze gelene degil onlyfnscıya pkklıya sövdük
Maalesef Amerika’da değiliz. Bazı insanları eleştiri bile olumsuz sonuçlanabiliyor

Yaptığınızı anladım. Teröristlere küfürler edip fhşelere o şekilde kötü söz yazıp bu işi defalarca tekrarladığı için hesap kapatılmış. İlk başta ta bunu kastetmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı