Çözüldü Instagram hesabı silindiğinde kullanıcı adı tekrar alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

anasadre

Decapat
Daha fazla  
Önceden kapattığım hesaplarım vardı kullanıcı adıyla aratma yaptığımda benim hesaplarım olmadığını ama bir başkasının üç hesap için de kullanıcı adlarını alabildiğini görüyorum. Bu normal bir şey mi yoksa değil mi? Merak ediyorum. Hesaplara kayıtlı mail ile arama yaptığımda Instagram kullanıcı bulamıyor ama yaklaşık 2-3 sene önce kapattığım hesapların kullanıcı adları şu an başkaları tarafından alınabilmiş.

Çözüm
Dondurulan hesap adları alınamaz, silinen hesap adları da yanlış hatırlamıyorsam 1 yıl ardından başka bir hesapta kullanılabilir.
Dondurulan hesap adları alınamaz, silinen hesap adları da yanlış hatırlamıyorsam 1 yıl ardından başka bir hesapta kullanılabilir.

Dondurmuş olsam alamazdı demek ki, zaten o alan hesaplara baktığımda benim hesapları kapatmamdan yaklaşık 1-2 sene sonra açılmış hesaplar. Bir an ben tereddüt ettim acaba hesap mı çalındı da ben hatırlamıyorum ya da kapattığım halde kapanmadı mı diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı