Instagram hesabım kapandı ve açamıyorum

GoodMaN4

Centipat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar birkaç gün önce Instagram'a girmek istediğimde hesabımın birini taklit ettiği için kapatıldığı bilgisine eriştim. Hesabımın açılması için kimlik fotoğrafımı göndermemi istediler, fakat gönderme ekranında bir sorun oluştu hatası alıyorum. Bununla alakalı nasıl bir çözüm bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar birkaç gün önce Instagram'a girmek istediğimde hesabımın birini taklit ettiği için kapatıldığı bilgisine eriştim. Hesabımın açılması için kimlik fotoğrafımı göndermemi istediler, fakat gönderme ekranında bir sorun oluştu hatası alıyorum. Bununla alakalı nasıl bir çözüm bulabilirim?
Birisi onaylı hesaptan senin bilgilerinin, fotoğraflarının vb. aynısını kopyalayıp seni şikayet etmiş ve kapanmış. Sana garezi olan biri var herhalde. Bu durumda hesabı geri almak bayağı zor.

Taklit ettigi için değildir birisi para karşılığı kapattırmıştır ya da birisi kapatmıştır onun yontemide şöyle en az 10 K takipçili hesap ve sizin hesabiniz atiyor. 2017 kurulu onunki 2015 sizin bionuzu kopyalamıştır resminizi falan sonra taklit formundan taklit ediyor diye şikayet etmiştir ve bum maalesef taklit atilan hesapların açma imkanı bayağı zordur Instagram'da 500 TL'ye açan kişileri görmüştüm takipçiniz az ise değmez o fiyata bence.

Taklit ettigi için değildir birisi para karşılığı kapattırmıştır ya da birisi kapatmıştır onun yontemide şöyle en az 10 K takipçili hesap ve sizin hesabiniz atiyor. 2017 kurulu onunki 2015 sizin bionuzu kopyalamıştır resminizi falan sonra taklit formundan taklit ediyor diye şikayet etmiştir ve bum maalesef taklit atilan hesapların açma imkanı bayağı zordur Instagram'da 500 TL'ye açan kişileri görmüştüm takipçiniz az ise değmez o fiyata bence.

Hocam içindeki içerikleri alıyım sonra geri kapatsınlar mesele değil.

Hocam içindeki içerikleri alayım sonra geri kapatsınlar mesele değil.

O sayfaya ulaşamıyor iseniz tikli bir hesaptan kapatmışlar maalesef açma ihtimaliniz %30'ken %15'e düştü diyebilirim.
Hocam içindeki içerikleri alayım sonra geri kapatsınlar mesele değil.

Çok zor işini bilen kişiler yardım edebilir dikkat edin paranızdan da olmayın o sıra.

Geçen yaz bu olayın aynısı başıma geldi. Sadece kendi fotoğraflarımı paylaştığım hesap kapatıldı ve ne yaparsam yapayım ısrarla hesabımı açmıyorlar. Sürece buradan ulaşabilirsiniz. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa beni de etiketlesinler.
Konuda bahsedilen hesaplara mail attım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı