Instagram için GT yapmayanları bulma uygulaması

habib_altun

Decapat
Arkadaşlar, Instagram için geri takip etmeyenleri ve benim geri takip etmediklerimi öğreneceğim bir uygulama lazım. Birkaç uygulama denedim Google Play'den indirerek. Fakat bu uygulamalar şifreyi girdiğim anda yanlış şifre diyerek değiştirdiler şifremi ve mail adresime gelen kodu girdiğimde geri alabildim. Böyle bir sorunla karşılaşmayacağım güvenli, daha önceden sizinde kullandığınız bir uygulama veya site var mı? Bana tavsiye edeceğiniz uygulamaları denemişseniz tavsiye edin yoksa Google'dan araştıran arkadaşların verdiği öneriler çoğunlukla kötü amaçlı uygulama oluyor.
Kendi denediğim ve hesabımı çalan uygulamaların isimleri şunlar: Takibi bırakanlar(yapımcısı pleasentapps) - followers+ (yapımcısı magiclabs LTD)
Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.

O uygulamalardan sağlıklı olan yok denecek kadar az. Ki önermiyorum şahsen.

Şöyle bir yazı var. Biraz uğraştırır ama en sağlıklısı bu şekilde. 10 dakikanı ayırıp yapabilirsin.

Unfollower

Bu ve benzeri uygulamalar, sizin takip ettiğiniz fakat sizi takip etmeyen kullanıcıları listeler.

Teşekkür ederim hocam sağ olun. Deneyeceğim.

O uygulamalardan sağlıklı olan yok denecek kadar az. Ki önermiyorum şahsen.

Şöyle bir yazı var. Biraz uğraştırır ama en sağlıklısı bu şekilde. 10 dakikanı ayırıp yapabilirsin.

Göz atıyorum hocam desteğin için sağ ol.

O tür uygulamalar genelde şifreni cukkalıyor. Bulaşmamanı öneririm.

Hocam 1 kereliğe mahsus yapacağım zaten. Bayağı bir birikmiş geri takip etmeyenler :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı