Instagram ile anlaşmalı Android telefon var mı?

iPhone, Instagram'da yüksek kaliteli yüklemeye izin veriyor kalite kaybolmuyor çünkü iOS sürümü ile Android farklı. iPhone ile anlaşması var.

Bende Android'ciyim. iPhone'a geçmek istemiyorum.
Şu an Samsung M12 kullanıyorum.

Peki şimdi Samsung Galaxy S22'ye veya Xiaomi 12'ye geçsem yine Instagram'a yükleme yaparken kalite düşer çamur olur mu?

Instagram'ın hangi Android cihazlarla antlaşması var?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone, Instagram'da yüksek kaliteli yüklemeye izin veriyor kalite kaybolmuyor çünkü iOS sürümü ile Android farklı. iPhone ile anlaşması var.

Bende Android'ciyim. IPhone'a geçmek istemiyorum.
Şu an Samsung M12 kullanıyorum.

Peki şimdi Samsung Galaxy S22'ye veya Xiaomi 12'ye geçsem yine Instagram'a yükleme yaparken kalite düşer çamur olur mu?

Instagram'ın hangi Android cihazlarla antlaşması var?

Evet olur Instagram'ın Android'lerle bir anlaşması yok maalesef.

Anlaşması yok hiçbir cihazın. Maalesef en iyi kamerada olsa çekilen fotoğrafları düşük çözünürlükle atıldıktan sonra ne yapayım 15 kamerayı?

Sosyal medyaya önem veriyorsanız iOS öneririm, Android tarafında kalmak istiyorsanız eğer belki ROOT gibi şeylerle çözümü olabilir. Tabi uzak sunucu tarafından engellenmiyorsa.

Artı -1 Eksi
Evet olur Instagram'ın Android'lerle bir anlaşması yok maalesef.

Anlaşması yok hiçbir cihazın. Maalesef en iyi kamerada olsa çekilen fotoğrafları düşük çözünürlükle atıldıktan sonra ne yapayım 15 kamerayı?

Sosyal medyaya önem veriyorsanız iOS öneririm, Android tarafında kalmak istiyorsanız eğer belki ROOT gibi şeylerle çözümü olabilir. Tabi uzak sunucu tarafından engellenmiyorsa.
Bu üzücü oldu ama harbi saçmalık koskoca S22 Xiaomi 12 al yüksek kalitede yükleyeme.

O zaman mecbur iphone a geçeceğiz.

Bu üzücü oldu ama harbi saçmalık koskoca S22 Xiaomi 12 al yüksek kalitede yükleyeme.

O zaman mecbur IPhone'a geçeceğiz.

Yani aslında Instagram'a uygun çözünürlükte kendi telefon kamerasından çekip Instagram'a yüklersen kalite bir hayli artıyor. Samsung'larda vardı sanırım Instagram çözünürlük özelliği.

Samsung S22 serisi ile getirdi bunu, IOS gibi kendi kamera yazılımını kullanıyor. S21 serisine de geleceği söyleniyordu ama detaylarına bakmadım.

Samsung S22 serisi ile getirdi bunu, IOS gibi kendi kamera yazılımını kullanıyor. S21 serisine de geleceği söyleniyordu ama detaylarına bakmadım.

Yani aslında Instagram'a uygun çözünürlükte kendi telefon kamerasından çekip Instagram'a yüklersen kalite bir hayli artıyor. Samsung'larda vardı sanırım Instagram çözünürlük özelliği.
Yani mesela arka kamera ile çektim sonra onu, hikaye için 9:16 1080x1920 ye gönderi için de 4:3 şeklinde kırpıp yüklersem kaliteli olur yani? Ayrıyeten fotoğrafı kompres etmeye gerek yok?

Yani hocam S22 alsam iphone gibi kaliteli yükleme yapabilirim öyle mi?

Peki Xiaomi 12 nasıl olur onda da kaliteli gönderi olur mu?

Yani hocam S22 alsam iphone gibi kaliteli yükleme yapabilirim öyle mi?

Peki Xiaomi 12 nasıl olur onda da kaliteli gönderi olur mu?
Samsung S22 ailesi ile anlaşmalı sadece, diğer android cihazlarda böyle bir şey yok. Ve evet alırsanız kaliteli yükleme yapabilirsiniz. Bir kaç video bırakayım sizin için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı