Instagram'da kalite bozmayan Android telefon var mı?

@lengthok Instagram (android or ios farketmeksizin), oraya ne şekilde atarsan at fotoğraftaki piksellerin yaklaşık olarak 1.5 milyondan fazla olmasına izin vermiyor. Yani diyelim ki 16MP çözünürlüğe sahip bi' kamerayla fotoğraf çekip intagrama attın, bu fotoğraf yaklaşık olarak 11 kat daha kötü bi' şekilde medyaya sunulacak. İphonedan atılınca daha iyi çıkmasının sebebi ise hem renk hem de iso olabilir, ama aynı fotoğrafı atacaksan gözle görülür bi' fark olmayacaktır. Biraz geç oldu cevap ama yapacak bi' șey yok.

Amiral gemisi Samsung larda kesinlikle sorun yok. Kastettiğim sürümler S10 ve üstü S serisi Note 9 ve üstü Note serisi. Sakın xiaomi lere bulaşma az para vericem diye kafayı yersin Anlık S20 FE kullanıyorum eski telefonum Mİ 6 idi bu sorun fazlasıyla vardı şuanki telefonumda kesinlikle yok.

Amiral gemisi Samsung'larda kesinlikle sorun yok. Kastettiğim sürümler S10 ve üstü s serisi Note 9 ve üstü Note serisi. Sakın Xiaomi'lere bulaşma az para vereceğim diye kafayı yersin anlık S20 FE kullanıyorum eski telefonum mi 6 idi bu sorun fazlasıyla vardı şu anki telefonumda kesinlikle yok.

Xiaomi'lerde neden öyle acaba, bende kullanıyorum normal çok iyi fotoğraf çekiyor aslında ama instagrama arabada bir hikaye çekim diyorsun video izlenmiyor bile :D

Android 12 ile birlikte kamera API'lerine uygulamaların tam erişimi sağlanacak diye biliyorum. Bu da Instagram gibi yerlerde kameraların çamur gibi çekmesine engel olacak.

IPhone'dan çekip Xiaomi telefonlarda hikaye atılsa yine mi hikayede kötü gözükür acaba?
Kaliteli bir Android telefonda fotoğraf çekip, iPhone'dan aynı fotoğraf dosyasını atarsan daha kaliteli gözüküyor. Test edildi. Instagram, Android telefonlarda bilerek kalite düşürüyormuş. Aynı fotoğraf farklı cihazlarda farklı kalitede paylaşılıyor, komik değil mi?

Son düzenleme:
Amiral gemisi Samsung'larda kesinlikle sorun yok. Kastettiğim sürümler S10 ve üstü s serisi Note 9 ve üstü Note serisi. Sakın Xiaomi'lere bulaşma az para vereceğim diye kafayı yersin anlık S20 FE kullanıyorum eski telefonum mi 6 idi bu sorun fazlasıyla vardı şu anki telefonumda kesinlikle yok.

Hocam epey eski bir konu hortlamış. Ben iPhone 12 satın aldım ve kafam çok rahat. Tekrar Android bir telefon alacağımı sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı