Instagram kısıtlaması nasıl kaldırılır?

Hyperf1low

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i7 4770-ASUS Q87M-PLUS/BM6AE - Samsung 16 GB (2x8) DDR3 1333 MHZ Dual - MSİ GTX 1060 6GB GAMİNG X - Transcend 128GB 2.5" SATA III SSD720-Toshiba 500GB DT01ACA050- Seagate Momentus ST9500325AS 500 GB HDD
Benim bir hesabım var edit paylaştığım son 2, 3 gündür giremiyorum girdiğim anda hikayeler bölümü ve DM kutusu açılmıyor DM girince gelen kutun yüklenirken bir sorun oluştu diyor hesabıma tıkladığımda:
Topluluğumuzu korumak için bazı hareketleri kısıtlıyoruz. Kullanımına bağlı olarak, bu işlem 2021-07-24 tarihine kadar gerçekleştirilemeyecek. Bir hata yaptığımızı düşünüyorsan bize bildir. Diyor sadece hesabımda GT yaptım sorunu nasıl çözebilirim?

Modlu Instagram mı kullanıyorsun? Instagram son zamanlarda modlu Instagram'lara karşı savaş başlattı.

Son zamanlarda telefonum kasıyordu sadece story atmak için PC'den Google eklenti kurmuştum ve story atmıştım

Son zamanlarda telefonum kasıyordu sadece story atmak için PC'den Google eklenti kurmuştum ve story atmıştım
Onu kaldırıp desteğe ulaşabilirsiniz bence. Ben de modlu Instagram yüklemiştim, sonra hiç bir gönderi beğenilemez, yorum yapılamaz hale geldi. Kaldırdım, düzeldi. Ve giriş yapılan tüm cihazları kaldırmayı unutmayın.

Onu kaldırıp desteğe ulaşabilirsiniz bence. Ben de modlu Instagram yüklemiştim, sonra hiç bir gönderi beğenilemez, yorum yapılamaz hale geldi. Kaldırdım, düzeldi. Ve giriş yapılan tüm cihazları kaldırmayı unutmayın.
sadece pcm var çıkış yaptım sorun sende kaç gün sürdü?

Kaldırdığımdan sonra anında çözüldü, eğer sizde çözülmediyse hala desteğe ulaşın. Onunla alakalı olmayabilir.

Destekeğe baktım fakat birden fazla destek var hangisine atabilirim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı