Instagram numarası kendiliğinden kalktı

enesm06

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi dün gece hesabı dondurdum sonra da şu mail geldi bu normal mi? Numara kalkıyor mu hesabı dondurunca?

"Instagram hesabınızdaki telefon numarası 24 Aralık 2024 salı günü saat 06:08'de (pdt) kaldırıldı.

Telefon numaranızı kaldırmadıysanız hesabınızı buradan güven altına alabilirsiniz."

Aynısını bugün yaşadım sebebini öğrenebildiniz mi? Bende dün kapattım az önce bu yazdı geldi de.

Merhaba acaba sebebini buldunuz mu dün aksam saatlerinde hesabımı kapatmıştım az önce 4 gibi aynı bildirim maili geldi hesabi tekrar açtım fakat numara duruyordu hala anlamadım :(

Aynısını bugün yaşadım sebebini öğrenebildiniz mi? Bende dün kapattım az önce bu yazdı geldi de.

Merhaba acaba sebebini buldunuz mu dün aksam saatlerinde hesabımı kapatmıştım az önce 4 gibi aynı bildirim maili geldi hesabi tekrar açtım fakat numara duruyordu hala anlamadım :(
Bende öğrenemedim henüz. :)

aynı mail bana geldi mail 12 ocak 2025 de gelmiş ben bugün gördüm .
3 gün önce de hesabımı dondurmuştum .
hesabıma tekrar farklı cihazdan girdim 2FA doğruma vs çalışıyor ayrıca numaram da kalkmamış .

instaya saldırı olabilir herkese aynı mail gittiyse bi pislik var

Aynı mail bana geldi mail 12 Ocak 2025 de gelmiş ben bugün gördüm.
3 gün önce de hesabımı dondurmuştum.
Hesabıma tekrar farklı cihazdan girdim 2FA doğruma vs çalışıyor ayrıca numaram da kalkmamış.

Instagram'ya saldırı olabilir herkese aynı mail gittiyse bir pislik var.

O zaman bizimle bir ilgisi yok yani çoğu arkadaşıma sordum dondurduklarında böyle bir şey yaşamadıklarını söylediler yani bilemedim evet dediğin gibi bende tekrar giriş yaptım numara duruyor mail kafa karıştırıcı sadece

O zaman bizimle bir ilgisi yok yani çoğu arkadaşıma sordum dondurduklarında böyle bir şey yaşamadıklarını söylediler yani bilemedim evet dediğin gibi bende tekrar giriş yaptım numara duruyor mail kafa karıştırıcı sadece.

Merhaba öncelikle.
Bu Instagram'la ile alakalı bir durum
Bu üstteki metnimi yazdıktan 2 gün sonra da aynı numaram eklendi diye mail geldi
Tamamen Instagram ile alakalı bir durum ( sistemlerinde hata olmalı )
10 Instagram kullanıcısının 7sine böyle mail gitmiş.

Merhaba öncelikle.
Bu Instagram'la ile alakalı bir durum
Bu üstteki metnimi yazdıktan 2 gün sonra da aynı numaram eklendi diye mail geldi
Tamamen Instagram ile alakalı bir durum ( sistemlerinde hata olmalı )
10 Instagram kullanıcısının 7sine böyle mail gitmiş.
Merhaba evet Instagram ile alakalıymış tesekkur ederimmm iyi aksamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı