Çözüldü Instagram profilden soyad kaldırılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İmperceptible

Hectopat
Yer
Marineford
Arkadaşlar hani profil resmimizin altında isim soy isim yazar ya, işte ben oradan soy ismimi kaldırmak istiyorum. Ama Facebook buna izin vermiyor. Bunu nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar hani profil resmimizin altında isim soy isim yazar ya, işte ben oradan soy ismimi kaldırmak istiyorum. Ama Facebook buna izin vermiyor. Bunu nasıl yapabilirim?
Facebook bağlantısını kesip soyadınızı değiştirin ve sonrasında tekrar bağlantı kurun. Bence olur gibi :)
Facebook bağlantısını kesip soyadınızı değiştirin ve sonrasında tekrar bağlantı kurun. Bence olur gibi :)

Çözüm
FB bağlantınızı kesin hocam.
Teşekkürler arkadaşlar bağlantıyı kesince oldu 😀
Nasıl bir hata alıyorsunuz veya hata alıyor musunuz yoksa herhangi bir bildirim olmadan işlem gerçekleşmiyor mu?
Ad değiştir diyince direkt Facebook'a yönlendiriyordu ismi değiştirince de Facebook'un anasayfasına yönlendiriyordu değişen bir şey olmuyordu hocam. Hesaplar merkezinden denediğimde de aynısı oluyordu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı