Instagram repost yan hesapta varken ana hesapta yok

raidenqwe

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F - GIGBYTE RTX 4060 OC - 16 GB DDR5 RAM - CRUCIAL 1TB M.2 SSD - GIGABYTE A620M-H Anakart
Instagram uygulaması güncel. Geçen aylarda gelen repost özelliği yan hesabımda var fakat ana hesabımda bu özellik yok. Daha önceden derleme özelliğide ana hesabıma gelmemişti yan hesabımda vardı ana hesabıma aylar sonra geldi. Yeni özelliklerlerin ana hesaba çok geç gelmesinin sebebi nedir acaba?

Beklemek kesin ve net çözüm. Bir hesabımda varken diğerinde geldiğinden beri yoktu.
Hatta açtığım konu burada.

Dün gece geldi. Destekle iletişime geçtiğim hâlde olumlu bir çözüm bulunamadı. Siz de bekleyin size de gelir. İyi Sosyaller.

Her hesaba farklı zamanlarda geliyor. Şu konum özelliği bir hesabıma ilk çıktığında geldi. Diğer hesabıma daha bugün geldi mesela. Beklemelisin.

Beklemek kesin ve net çözüm. Bir hesabımda varken diğerinde geldiğinden beri yoktu. Dün gece geldi. Destekle iletişime geçtiğim hâlde olumlu bir çözüm bulunamadı. Siz de bekleyin size de gelir. İyi Sosyaller.

Repost özelliğine meraklı değilim zaten de sadece bunun neden olduğunu merak ettim birkaç hafta sonra gelse sorun değil fakat aylar sürüyor hesapta mı sıkıntı var diye düşündüm. Cevabınız için teşekkür ederim.

Her hesaba farklı zamanlarda geliyor. Şu konum özelliği bir hesabıma ilk çıktığında geldi. Diğer hesabıma daha bugün geldi mesela. Beklemelisin.

Hocam 1,2 hafta olsa neyse yeni gelen bütün özellikler aylar sonra geliyor hesaba. Derleme için 3 ay bekledim neredeyse.

Hesabında sorun olabilir. Bir hesabimda kimse bana mesaj atamiyordu takip etmem lazımdı mesaj alabilmesi için. Desteğe flnda yazdım ama sonuç yok hesap kaldı öyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı