Instagram sayfası üzerinden ithal ayakkabı alınır mı?

Ahmetovics

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar abilerim ben bir tane Instagram sayfasından ayakkabı almayı düşünüyorum bilindik bir YouTuber'ın sayfası aslında.
Ürünler yurt dışı ithal ürünler diye yazıyor ama pek de güvenemiyorum nedense sanırsam fiyatından dolayı.
Mesela kyrie 7 800 TL o yüzden de biraz düşünceliyim ama sizce ne yapmalıyım.
Sayfa: Login • Instagram

Fotoğrafta ne görünürse o gelir ama ne kadar dayanıklı olur onu bilemem ben alabilirdim şahsen.
Merhabalar abilerim ben bir tane Instagram sayfasından ayakkabı almayı düşünüyorum bilindik bir YouTuber'ın sayfası aslında.
Ürünler yurt dışı ithal ürünler diye yazıyor ama pek de güvenemiyorum nedense sanırsam fiyatından dolayı.
Mesela kyrie 7 800 TL o yüzden de biraz düşünceliyim ama sizce ne yapmalıyım.
Sayfa: Login • Instagram

Attığınız sayfa güvenilir bu arada.

Fotoğrafta ne görünürse o gelir ama ne kadar dayanıklı olur onu bilemem ben alabilirdim şahsen.

Attığınız sayfa güvenilir bu arada.

Gönderi direk böyle. diğer fotoğrafta alan bir kişinin attığı fotoğraf

Dosya Ekleri

• eee.PNG
    eee.PNG
    272,7 KB · Görüntüleme: 1.283
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    161,9 KB · Görüntüleme: 1.197
Niye Instagram üzerinden alıyorsunuz ki dhgate gibi sitelerden alıp üzerine komisyon koyarak size satıyorlar. Oradan 300 TL'ye alabileceğine burada 450 veriyorsun.

Eğer dhgate gibi yerlerden aldıysanız bilgi verebilir misiniz çünkü fotoğraflarında Nike işareti falan gözükmüyor alacağım ama güvenemiyorum.

Eğer dhgate gibi yerlerden aldıysanız bilgi verebilir misiniz çünkü fotoğraflarında Nike işareti falan gözükmüyor alacağım ama güvenemiyorum.

Telif hakkından sebep görsellere koymuyorlar. Onu satıcıya mesaj atıp sorarsın gerçek fotoğrafını atar.

Telif hakkından sebep görsellere koymuyorlar. Onu satıcıya mesaj atıp sorarsın gerçek fotoğrafını atar.

Anladım teşekkür ediyorum fakat ödeme yapmadan kargo 11TL gösteriyor ödeme yaparken 250 onun bir çözümü var mı çünkü ucuz diye sipariş edeceğim öyle olunca TR'den almakla arasında bir fark kalmıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı