- Makaleler
- 1
Instagram sayfasını en az 10 bin takipçiye çıkardıktan sonra aynı isimle YouTube kanalı açmak ve YouTube'a da içerik üretmek mantıklı mı?
Sayfamın adını Teknofomo koydum. Teknoloji ile ilgili hiç duyulmamış veya az duyulan ilginç bilgiler paylaşacağım. İnşallah büyütebilirim kısa zamanda.Mümkün olduğu kadar her sosyal plartformda olmaya çalışın.
Sayfamın adını teknofomo kurdum. Teknoloji ile ilgili hiç duyulmamış veya az duyulan ilginç bilgiler paylaşacağım. İnşallah büyütebilirim kısa zamanda.
Grafik kalitesi de iyi olmalı, izleyen kişiye hitap etmeli. Görsellerle desteklenmeli.Kaliteli videolarda tabii ki de büyürsünüz akıcı ve kaliteli videolar aklınızda kalsın.
Aynen öyleGrafik kalitesi de iyi olmalı, izleyen kişiye hitap etmeli. Görsellerle desteklenmeli.
Bunun nedeni insanların bilgiye anında ulaşmak istemesi aslında. Uzun videolarda asıl izleyenin merak ettiği kısım 30 dakikalık bir videonun atıyorum 5 dakikası falan oluyor. Kısa videolar direkt olarak merak edilen kısmı gösteriyor.Shorts videoları güzel akıyor. Uzun videolar yerine kısa videolar şu an popüler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.