Instagram siparişi

Ticaret sicil numaraları yoksa ilk başta kendi başları yanar :D Kendilerinin patlayacağı bir mevzuya dava açmazlar ki zaten kargocunun da tutanağı var ürün teslim edilmedi diye herhangi bir geri iade mevzusunda kargo tutanağı sizin lehinize çünkü ürün paketi açılmadan geri iade ettiğini kanıtlayabiliyorsun.

merhaba ben bundan 1 hafta önce Instagram'da bir mağaza görmüştüm ve aradığım tişörtü orada buldum 60 TL gibi kargo dahil bir fiyatı vardı bir anda boşluğuma geldi ve araştırmadan sipariş verdim o hafta da 4 günlük yasak vardı her neyse ben bu yasağın cumartesi günü siparişi verdim pazartesi günü bir araştırma yaptığımda dolandırıcı olduğunu gördüm ve iptal etmek istediğimde siparişiniz kargoya verildi (sokağa çıkma yasağında nasıl verdiler bilmiyorum ama ) iptal edemem dedi bende kapıya gelirse parasını ödemem geri gönderirim dedim ondan sonra bir şey yazmadılar neyse perşembe günü kapıma kargocu geldi böyle bir siparişiniz var 60 TL ödeme tutuyor diye bende bunu iptal etmiştim geri gönderin dedim kargocu da tamam dedi gitti şimdi de saat 18.30 civarlarında aradılar ve ürünü pazartesi günü almazsanız sizi savcılığa vereceğiz dediler bende ne alaka benim iade etme hakkım var tişörtü istemiyorum iade ettim dedim arayan kadın gümrük Mali ve bizim mağazamız yok iade edemezsiniz bende gidip nereye veriyorsanız verin dedim kadın bağırarak kapattı sizce bir şey olur mu?
Bir de yazıyı yazmamda ki amaç lütfen boşluğunuza gelip Instagram'dan hiçbir şey sipariş etmeyin saçma insanlarla uğraşıyorsunuz ne olur ne olmaz o sayfanın ismini paylaşmıyorum.
instagramdan hiçbirşey dersen yanlış olur sadece araştırmadan almayın dersin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı