Instagram takipçi ve takip edilen görünmüyor

kbcs

Yoctopat
Instagram'da yakın bir arkadaşımın takipçi ve takip ettiklerini yaklaşık 4 aydır görüntüleyemiyorum. Takipçi ya da takip edilen alanına tıkladığım zaman bomboş bir sayfa açılıyor. Profiline çok giriş yaptığım için engel mi yedim diye düşündüm ama başka bir hesaptan baktığımda yine takipçileri görünmüyor. Bu neden kaynaklı olabilir, yaşayan var mı? :(

Düzelmedi hala aynı nasıl çözeriz bilmiyorum fake hesap satın aldım onda bir problem yok.

Hiçbir fikrim yok dışarıdan öğrendıgım kadarıyla ghost ban yemişiz hesap bot olabileceğine karşı post atıp like yorum alman gerekıyormus o tarz şeyler diyor ama ben inanmadım çözümü bulabilirsen bana da haber verebılır mısın?

Tabii hocam haber veririm dert etmeyin onu. Eğer o bilgi doğruysa beğeni falan satın alacağım çok kötü Instagram'ı adamakıllı kullanamıyorum. Arama kısmından birisini aratacağım yok. Anca arkadaştan istiyorum DM'den bana Instagram'ını atıyor. Arama kısmından saçma sapan sonuçlar çıkıyor.

Hocam Aero nedir baktım anlamına çok bir şey anlamadım. O ne daha onu bile bilmiyorum. Hesabı açtığımda böyle değildi bir anda buna döndü.

Hocam benimki düzeldi, hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Ya zamanla düzeldi veya ben hesabıma bot basmıştım o yüzden düzeldi. Anlamadım ama çözüldü sorun :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı