Sen kendi hayal dünyanda yaşama o kadar. Sosyal medyayı bu kadar kısıtlayamazlar.
Sosyal medya kendi işlerini görmeyecek bir duruma gelirse hiç acımazlar. Şu anda açık tutmalarının sebebi halkın yükselen sesi değil, kendi propagandaları.

Sosyal medya kendi işlerini görmeyecek bir duruma gelirse hiç acımazlar. Şu anda açık tutmalarının sebebi halkın yükselen sesi değil, kendi propagandaları.
Sence YouTube’a erişim engeli gelirse erişim engelini kapatmazlar mı? 5 yaşında slime videosu izleyen çocuklar bile isyan eder. Bence instagram çok olmadan açılacak ve 1-2 ay geçtiğinde kimse bu olayı hatırlamayacak.

Sence YouTube’a erişim engeli gelirse erişim engelini kapatmazlar mı? 5 yaşında slime videosu izleyen çocuklar bile isyan eder. Bence instagram çok olmadan açılacak ve 1-2 ay geçtiğinde kimse bu olayı hatırlamayacak.
YouTube'un ne kadar işlerine yaradığına bağlı işte. Gittikçe daha da totaliter bir devlet haline geliyoruz. Daha önceleri bunun olacağını pek tahmin etmezdik, çünkü Instagram ekşi sözlük gibi değil, daha geniş bir kitleye hitap ediyor. Ama gördük ki artık bir şeyi kapatmaya korkuları yok, açmaya da niyetleri yok. Açmazlar demiyorum ama verdik yetkiyi gördük etkiyi arkadaşın dediği gibi.

YouTube'un ne kadar işlerine yaradığına bağlı işte. Gittikçe daha da totaliter bir devlet haline geliyoruz. Daha önceleri bunun olacağını pek tahmin etmezdik, çünkü Instagram ekşi sözlük gibi değil, daha geniş bir kitleye hitap ediyor. Ama gördük ki artık bir şeyi kapatmaya korkuları yok, açmaya da niyetleri yok. Açmazlar demiyorum ama verdik yetkiyi gördük etkiyi arkadaşın dediği gibi.

Bence dediğiniz hatalı açmaya niyetleri yoksa zorla açacaklar. Zaten bu şekilde kendilerini düşürüyorlar.

Bence dediğiniz hatalı açmaya niyetleri yoksa zorla açacaklar. Zaten bu şekilde kendilerini düşürüyorlar.
Zorlamamız elbette bir şey ifade eder ama her seferinde de halk devleti mi uyaracak? Devletin amacı benim güvenliğimi sağlamak kendi koltuğunun değil.

Daha erişim engelinin nedeni bilinmeden bence böyle konuşmamalısınız. Belki milletle alakalı bir şeydir o zaman ne diyeceksiniz?
Sonuç olarak sen devletsen halkının medya organlarından yararlanmasını sağlaman gerekiyor. Mesele sebebini bilip bilmememiz değil, devlet siber suçlarla mücadele konusunda zayıfsa zayıfım desin kapansın konu. Sadece sosyal medyada değil, gerçek hayatta da denetim eksikliği ile karşı karşıyayız. Denetim olmasın ama her şeyi kapatalım oldu o zaman köpek sorununa karşı da sokağa çıkma yasağı gelseydi?

Sebebini de yarım yamalak biliyoruz.
1722860785522.png

“#Sondakika
Instagram erişime açıldı. Tam erişim için 19.00'u bekleyin. (gazeteci Bülent aydemir)”

Böyle asılsız bir haber var, Bülent aydemir hayal görüyor sanırım.

BTK hala kararını vermemiş, pek olumlu bakmıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı