Eki Görüntüle 2271257

BTK'nın sitesinden sorgulama yaptığımızda erişim engeli geldiğini görüyoruz. Bu gece başladı erişememe sorunu, demek ki sebebi engel getirmelerinden kaynaklanıyormuş. Konuda fikirlerinizi saygı çerçevesi içerisinde, aşırı siyasete girmeden bekliyorum.

Şahsen hiç doğru bir şey değil bu. Babasının çiftlikleriymiş gibi davranıp istedikleri gibi at koşturuyorlar. Neye göre engellediniz? Nasıl aldınız bu kararı, niye aldınız? Kamuoyuna hiçbir duyuru yapılmadan çat diye bir şeyi yasaklamak neye çözüm, neye fayda? Yazık.

Siz de aşağıdaki bağlantıdan kontrol edip teyit edebilirsiniz:

Ben girebiliyorum ama yavaş açılıyor nornalde göre bu yüzden mi acaba? Engelin öyle bir özelliği var mı?

Açılır merak etme insanlardan tepkiyi yiyince bak nasıl açıyorlar haniyeymis bilmem neymiş onun için falan yasak koyuyorlar.
Twitter'da şu ana kadar karşıma çıkan çoğu paylaşım oh iyi ki yasaklanmış tarzında yorumlara sahip bazı insanların aptallığını hafife almamak gerekiyor.

Türksat Kablonet kullanıyorum. Direkt devletin interneti. Instagram'ı açıp baktım şu an herhangi bir erişim sorunu yok bende.

İlginç. Türksat da Türk Telekom ile aynı anda sansürledi çünkü santral ve omurgası aynı.

Bende Kablonet kullanıyorum ama ne Web'de ne de telefonda erişim sağlayamıyorum hocam VPN açmadan, sizde şu an durum ne?
Türksat da Türk Telekom ile aynı anda sansürledi çünkü santral ve omurgası aynı.
Ben İnternet Kutusu kullanıyorum açılıyor.

Bunların hepsi büyük ihtimalle insatgram kullanmayan ve kendileri sevmiyor diye oh iyiki yasaklanmış diyenler.
Sırf kendisi beğenmiyor sevmiyor veya kendi kullandığı bir şey kısıtlanmıyor diye sesini çıkarmıyor ya da bu yasağa destek veriyor, aptallıkları da buradan geliyor. Günü gelir kendi kullandıkları yasaklanır bak bakalım nasıl cıyaklıyorlar ortalıkta.

Eski keşfeti görmüş olabilirsin ya da Vodafone kullanıyorsan arada gidip geliyor. Babam Vodafone kullanıyor arada bir Reels izlebilıyorum.
Superonline kullanıyorum. Bir anlığına yeni keşfet çıktı sonra eski keşfet geri döndü. Bu arada bu olay yüzünden tribe girdim.

Yeni yeni konuşmaya başladığım kız beni takipten çıkartıp kendi de takipten çıkmış gözüküyordu ondan bayağı üzülmüştüm. Umarım erişim engeli hatasıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı