Gelmez çünkü Twitter'daki gönderilerini 2dk içinde sildiler yarın anayasa mahkemesi başkanıda değişir.
Hocam anayasa mahkemesi aylar önce cbnin merkez bankası başkanı değiştirme yetkisini de aldı korktuklarını sanmıyorum.
Gelmez çünkü Twitter'daki gönderilerini 2dk içinde sildiler yarın anayasa mahkemesi başkanıda değişir.
Demekki engel gelmiş işte.Ben instagrama sabahtan beri girebiliyorum, sadece anasayfa akışı yenilenmiyor, onun dışında bir sorun yok.
Ben giriyorum vallahi hocam. Sabahtan beri takılıyorum. Bu mesajı kapatmadan önce çıktım.VPN'le de giremiyorsun. Hangi internetteysen oradan kapatmışlar denedim.
Zaten Instagram'a giriliyor ana sayfa yenilenmiyor.
Sizin hangi İnternet Servis Sağlayıcı?Ben giriyorum vallahi hocam. Sabahtan beri takılıyorum. Bu mesajı kapatmadan önce çıktım.
Ben giriyorum vallahi hocam. Sabahtan beri takılıyorum. Bu mesajı kapatmadan önce çıktım.
Turkcell hattımdan,vpn’e bağlanıyorum. GiriyorSizin hangi İnternet Servis Sağlayıcı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.