Başlarda Instagram açılıyordu. Bir müddet takıldım, sonra açılmamaya başladı. VPN'siz girilmiyor da kısa süre içerisinde Instagram açılır diye düşünüyorum. Uzun süre kapalı tutmayacaklardır.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: "İsrail ne kadar Filistin'li öldürürse öldürsün, Filistin'in haklı davası tarihten silinmeyecektir. İsrail devleti de yargısız infazların, suikastların, işgalin ve soykırımın faili olarak tarihe geçecektir. Ayrıca, Heniye'nin şehadeti dolayısıyla insanların taziye mesajı yayınlamasını herhangi bir gerekçe göstermeden engelleyen sosyal medya platformu Instagram'ı da şiddetle kınıyorum."
Türkiye iletişim başkanı Fahrettin Altun, dün bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamada, HAMAS Lideri Heniye'ye yapılan taziye mesajlarını engellediğinden dolayı Instagram'ı kınamıştı. Acaba Instagram'ın bu tutumundan dolayı erişim engelli gelmiş olabilir mi diye düşünmüyorum değil.

P*K'yı açık açık desteklediğini söyleyen bir t*rörist için yas ilan edip, onu savunan hükümet acaba Rusya 34 askerimizi şehit ettiğinde de bu tutumu sergilemiş miydi :D?

P*K'yı açık açık desteklediğini söyleyen bir t*rörist için yas ilan edip, onu savunan hükümet acaba Rusya 34 askerimizi şehit ettiğinde de bu tutumu sergilemiş miydi :D?
Şehit haberlerini gülerek açıklayan elemandan mı bahsediyorsun? 😃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı