Dünyada ne yaşanırsa yaşansın devletin aklına ilk gelen ifade özgürlüğümüzü kısıtlamak oluyor zaten.

Yani bir Instagram bir YouTube baska kullanılan bir şey yok TikTok'da sayarsak saymaya gerek yok o bir ara kapanacaktı kapansın bence saçma sapan videolar paylaşılıyor.

Geldiği için ulaştırma bakanı açıklama yaptı ama pek iç açıcı gözükmüyor açıkçası.

Dediğim gibi illaki şikayetler gelmiştir bunları göz önüne alarak Instagram'ı açmazlarsa şikayet dosyası kabarık gelecek büyük ihtimal.

Yani bir Instagram bir YouTube baska kullanılan bir şey yok TikTok'da sayarsak saymaya gerek yok o bir ara kapanacaktı kapansın bence saçma sapan videolar paylaşılıyor.

Yasak çözüm değil ayrıca hoşuna gitmiyorsa izleme bu kadar basit sen sırf sevmiyorsun diye bu uygulamayı kullanan insanları göz ardı edemezsin.

Yani bizim devlet artık şöyle saçma sapan uygulamalarla uğraşmak yerine, halkın sorunlarıyla mı ilgilense diyorum ki bence bu Instagram'ın kapanması gündem değiştirme çabası. Aynı şey deprem zamanında twitterdada olmamış mıydı?

Yasak çözüm değil ayrıca hoşuna gitmiyorsa izleme bu kadar basit sen sırf sevmiyorsun diye bu uygulamayı kullanan insanları göz ardı edemezsin.

Reis sen yanlış anladın herhalde diyorum ki zaten yasaklanacaktı TikTok kötü paylaşımlar olsun vesaire ben sevmiyorum diye kapanmak zorunda değil ben sevmiyorum kapansın diye bir şeyde söylemedim zaten kapanacaktı kötü paylaşımlar vesaire.

Yani bizim devlet artık şöyle saçma sapan uygulamalarla uğraşmak yerine, halkın sorunlarıyla mı ilgilense diyorum ki bence bu Instagram'ın kapanması gündem değiştirme çabası. Aynı şey deprem zamanında twitterdada olmamış mıydı?

Olmuştur ama Instagram'ın kullanıcıların yarısı Twitter kullanmıyor Instagram kadar Twitter önemsenmiyor.

Reis sen yanlış anladın herhalde diyorum ki zaten yasaklanacaktı TikTok kötü paylaşımlar olsun vesaire ben sevmiyorum diye kapanmak zorunda değil ben sevmiyorum kapansın diye bir şeyde söylemedim zaten kapanacaktı kötü paylaşımlar vesaire.

Anladım hocam ama yine de yasak çözüm değil vallahi Instagram'a yasak gelince VPN ile kullanmak resmen işkence yorumlar falan 10 Saniye'de açılıyor.

Anladım hocam ama yine de yasak çözüm değil vallahi Instagram'a yasak gelince VPN ile kullanmak resmen işkence yorumlar falan 10 Saniye'de açılıyor.

Ben hiç uğraşmıyorum VPN'le girmekle ne zaman açılırsa o zaman girerim bir de yasak çözüm değil yani benim dememle kapanmayacak ama TikTok'un kapanması Instagram'ın açılmasına çözüm değil dediğiniz gibi bende zaten öyle bir söylemde bulunmamıştım.

Bir sürü yardım isteyen kişilerin konuları cevapsız kalıyorken altı üstü bir Instagram saçmalığına 55 sayfa mesaj gelmiş. Bu üyelerin de kalitesinin özetidir.

Sadece bu olayı aratınca bile en üstte çıkıyordu konu, bunun için gelenler falan var yeni hesap oluşturanlarda vardır sırf yorum yazmak için, çok gereksiz bir yorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı