Instagram'da 50 bin takipçiye kaç ayda ulaşılabilir?

8-9 bin takipçi nasıl kazandı tek reklamdan?
İmkansız.

Çok zor. Aşırı şekilde reklam alması lazım. Eğer o arkadaş 50 bin takipçiyle 15 bin TL kazanıyorsa 250-300 bin takipçili sayfaları bile düşünemiyorum.
İş takipçiye değil kitleye bakıyor.

Ben 30 bin takipçiyle ayda 3-4 bin kazanıyorum ortalama.

300 bin takipçisi olan bir mizah sayfası da ortalama 2-3 bin kazanıyor.

İmkansız.

İş takipçiye değil kitleye bakıyor.

300 bin takipçisi olan bir mizah sayfası da ortalama 2-3 bin kazanıyor.
Hocam ben ilginç teknolojik bilgiler paylaşacağım, daha önce duyulmamış veya az duyulmuş bilgiler... Sizce 50 bin takipçim olsa ve gerçekten aktif bir takipçim olursa tahmini ne kadar kazanabilirim?

Bu arada iyi kazanıyorsunuz gerçekten. Sayfanızın adı nedir acaba?

Hocam ben ilginç teknolojik bilgiler paylaşacağım, daha önce duyulmamış veya az duyulmuş bilgiler... Sizce 50 bin takipçim olsa ve gerçekten aktif bir takipçim olursa tahmini ne kadar kazanabilirim?
Size kimin reklam vereceği önemli.

Bu tarz sayfaların sık reklam aldıklarını görmüyorum. Ama oyun-teknoloji yaparsanız belki incehesap gibi markalardan sponsorluk alabilirsiniz.

Bu arada iyi kazanıyorsunuz gerçekten. Sayfanızın adı nedir acaba?
Buradaki üslubum gereği sayfa adını veremem fakat bir finans sayfası. Bu işle ilgiliyseniz sayfayı keşfette sık sık görüyor olmanız gerekiyor. :)

Size kimin reklam vereceği önemli.

Bu tarz sayfaların sık reklam aldıklarını görmüyorum. Ama oyun-teknoloji yaparsanız belki incehesap gibi markalardan sponsorluk alabilirsiniz.
Hocam az kazanacaksam sayfamın adını ve konseptini değiştirmeyi düşünüyorum. Ne yapmalıyım sizce kararsız kaldım şu an? Sizin gibi finans sayfası mı açayım? 50 bin takipçi ile 3-4 bin kazanabilirim diye düşünüyordum bilgi sayfası olarak.

Hocam az kazanacaksam sayfamın adını ve konseptini değiştirmeyi düşünüyorum. Ne yapmalıyım sizce kararsız kaldım şu an? Sizin gibi finans sayfası mı açayım? 50 bin takipçi ile 3-4 bin kazanabilirim diye düşünüyordum bilgi sayfası olarak.
Bu işe para kazanmak için giriyorsan birkaç gün sonra sıkılır ve bırakırsın.

Gerçekten ilgili ve başarılı olduğun bir alanı seç ve ona göre ilerle. Ben finans konusuna meraklı olduğum için bunu seçtim ve alanımda başarılıyım.

Her gün onlarca finans sayfası açılıyor ve birkaç güne tarihe karışıyorlar. Tecrübe ile sabit.

Bu işe para kazanmak için giriyorsan birkaç gün sonra sıkılır ve bırakırsın.

Gerçekten ilgili ve başarılı olduğun bir alanı seç ve ona göre ilerle. Ben finans konusuna meraklı olduğum için bunu seçtim ve alanımda başarılıyım.

Her gün onlarca finans sayfası açılıyor ve birkaç güne tarihe karışıyorlar. Tecrübe ile sabit.
Teknolojiye ilgiliyim hocam. Bir araba sayfası açmıştım daha önce ve tutmadı maalesef ben de bıraktım içerik üretmeyi. Adı @arac.karsilastir

Kwai ya da TikTok'ta şanşsınızı deneyin gerçekten tutunabilirsen iyi para kazanırsın. Dilen demiyorum bu arada adamakıllı şeyler paylaşırsan sayfalar reklam için sana ulaşıyor zaten.

Teknolojiye ilgiliyim hocam. Bir araba sayfası açmıştım daha önce ve tutmadı maalesef ben de bıraktım içerik üretmeyi. Adı @arac.karsilastir
Tutmadı diye bir şey yok dostum. Kendine güveniyorsan tutturmayı başaracaksın.

Neyin yanlış gittiğini anla ve tekrar dene. Olmuyor diye bırakma. Ben çok defa ciddi değişiklikler yaparak buralara geldim.

Kwai ya da TikTok'ta şanşsınızı deneyin gerçekten tutunabilirsen iyi para kazanırsın. Dilen demiyorum bu arada adamakıllı şeyler paylaşırsan sayfalar reklam için sana ulaşıyor zaten.
Kwai nasıl bir uygulama? Bilginiz varsa bahseder misiniz?

Tutmadı diye bir şey yok dostum. Kendine güveniyorsan tutturmayı başaracaksın.

Neyin yanlış gittiğini anla ve tekrar dene. Olmuyor diye bırakma. Ben çok defa ciddi değişiklikler yaparak buralara geldim.

Kwai nasıl bir uygulama? Bilginiz varsa bahseder misiniz?

Kwai fazla bilgim yok lakin TikTok'ta vs içerik üretenler orada da şansını deneyerek para kazanabiliyor ve ünlü olmayanlar kazanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı