Instagram'da bir görseli gönderince hesap kapandı

Bir fotoğrafın nerede kullanılacağını çeken kişi belirlemiyor. İntihar oyunları düzenleyen tarikatlar bu fotoğrafı kullandığı için yasak.

Olayı tarayıcıda aratınca anında maske sanatçısı olduğu yazıyor zaten. Mavi balina oyununda kullanılan maske olarak biliyorum. Bu olay popülerleştiğinde okumuştum. Seri katil maskesi yazıyordu.


1655935288837.png


 

Dosya Ekleri

  • 1655935234967.png
    1655935234967.png
    2 KB · Görüntüleme: 44
Üzerine bir bardak su için. Geçmiş olsun. Bu fotografın degeri direkt mesajda anne katarak küfür etmekden daha beter. Hiçbir şekilde kullanıcı adınızı ve hesabınızı alamazsınız.
 
Olayı tarayıcıda aratınca anında maske sanatçısı olduğu yazıyor zaten. Mavi balina oyununda kullanılan maske olarak biliyorum. Bu olay popülerleştiğinde okumuştum. Seri katil maskesi yazıyordu.


Eki Görüntüle 1428524

Clickbait haberlerde yazan şeyler. Zaten bu sanatçı da ilgisi olmadığını açıkladı.
 
Bir seri katil diye biliyorum bu fotoğrafı. Zamanında çok ünlü olmuştu ve çoğu cinayeti mevcut. Bir bug falan değil yani. Instagram bilerek kapatıyor. Açılacağını sanmam hesabınızın.
Bilmeyen saçma sapan sallamasın lütfen. Bu fotoğraf bir maske sanatçısına ait. Garip ve rahatsız edici olduğu için instagram da yasaklı.
 
Bir arkadaşım bana bu fotoyu Instagram üzerinden atmamı istedi attıktan 1 dakika sonda topluluk kuralları ihlalinden dolayı hesabınız kapatılmıştır diye mesaj aldım. Bilgileriniz alınmıştır dedikten sonra bugün şu mesajı aldım. Hesabımı hiçbir şekilde geri alamaz mıyım?

Bu fotoğraf Instagram tarafından yasaklanmış ama ben profil fotoğrafı yapınca kapanıyor sanıyordum. Gönderip şikayet edince kapanması mantıklı gelmedi. Öyle olursa kaos çıkar.
 
Fotoğraftaki maske de sanatçı maskesi olduğu için mi hesaplar kapatılıyor?

Bende tam bilmiyorum ama normal insanın yüz anatomisine göre tuhaf ve korkutucu oluyormuş ama bana pek korkutucu gelmedi :D
 
Güzel troll yemişsin. Bu fotoğraf sözde intihara teşvik ettiği için Instagram hesabın anında kapatılıyor.
Umarım sana her denileni yapmazsın bir daha.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı