Instagram'da engellendiğimi nasıl anlarım?

İşte başka hesaptan baktığın zaman profil çıkarsa engellenmişsindir. Çıkmazsa kişi hesabını dondurmuştur. Böylelikle engellenip engellenmediğini anlarsın.

"Instagram Kullanıcısı" adı sadece engellemeler de ve hesap dondurmalarda olur. Ayrıca engellensen de hesabı dondursa da iki durumda da mesaj gönderilir.

Hocam yanlış anladınız hesabını dondurmadığını biliyorum ben zaten kısıtlamak ve engellemek farklı şeyler onu soruyorum
Hesap açabilsem kendim deneyeceğim ama açamıyorum.

Hocam yanlış anladınız hesabını dondurmadığını biliyorum ben zaten kısıtlamak ve engellemek farklı şeyler onu soruyorum.
Kısıtlandığın zaman kullanıcı adı değişmez, anlayamazsın. Yazdığın mesajlar sadece "İstekler" kutusuna gider. Oradan kişi bakar ve görüldü olmaz. Mesajları gördükten sonra isterse kısıtlamayı kaldırıp yazar, mesajları gördüğünde senin haberin olmaz.

Senin anlattıklarına bakılırsa ve attıklarına bakılırsa engellenmişsin.

Hocam az önce profil fotoğrafı değişti emin misiniz?
Engellenmişken değişen profil fotoğrafını görebilir miyim?

Hocam az önce profil fotoğrafı değişti emin misiniz?
Nick değişiyor hemen engellenince ama bazen profil fotoğrafı değişmeyebiliyor. Daha önceden böyleydi yani denediğimde şu anda nasıldır? Tam emin değilim.

Kısıtlamayla alakası yok ama ondan eminim. Kısıtlamada kullanıcı adı değişmez. Engellemede de mesaj gönderiliyor.

Nick değişiyor hemen engellenince ama bazen profil fotoğrafı değişmeyebiliyor. Daha önceden böyleydi yani denediğimde şu anda nasıldır? Tam emin değilim.

Kısıtlamayla alakası yok ama ondan eminim. Kısıtlamada kullanıcı adı değişmez. Engellemede de mesaj gönderiliyor.

Gönderdiğim mesaji görebilir mi?

Gönderdiğim mesajı görebilir mi?
Kısıtladıysa görür ama sen onun gördüğünü görmezsin. Yani "görüldü" işareti olmaz.

Engellemede göremiyor diye biliyorum ama emin değilim. Fakat yine söylüyorum kısıtlamada kullanıcı adı değişmez, en önemli detay bu şu anda.

Kısıtladıysa görür ama sen onun gördüğünü görmezsin. Yani "görüldü" işareti olmaz.

Engellemede göremiyor diye biliyorum ama emin değilim. Fakat yine söylüyorum kısıtlamada kullanıcı adı değişmez, en önemli detay bu şu anda.

Hocam sadece sohbete girdiğim zaman değişiyor onun dışında sohbet sekmesinde aynı arada profiline girebiliyorum ve orada da aynı
Biris temp mailden tek kullanımlık mail alıp yeni hesap açabilir mi?
Ayrıca Instagram kullanıcısının altında profil ismi yazıyor

Hocam sadece sohbete girdiğim zaman değişiyor onun dışında sohbet sekmesinde aynı arada profiline girebiliyorum ve orada da aynı.
Profiline girebiliyorsun ve takipçi sayısı falan her şey gözüküyor zaten.

Önceden test ettiğimde isim de gözüküyordu fakat bir müddet sonra o da gidiyordu. Yani birkaç hafta falan sonra.

Benim bilgilerim buraya kadar. Bilgilerimden yola çıkarak engellendiğini düşünüyorum, emin konuşmuyorum ama elimizdeki verilere bakınca öyle gözüküyor. Eğer normalden tanıdığın bir arkadaşınsa konuşup öğrenebilirsin. Kısıtlama olmadığından eminim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı