Clifford Unger
Hectopat
Evet orayı yanlış yazmışım. Yorum olarak dalga geçercesine "KoRsAn OyUn DeStEkLeMiYoRuz" yazılmıştı. Ben de öyle yazdım ama otomatik düzeltme onu değiştirmiş.2.söz doğru bence galiba yanlış yazmışsın.
Evet orayı yanlış yazmışım. Yorum olarak dalga geçercesine "KoRsAn OyUn DeStEkLeMiYoRuz" yazılmıştı. Ben de öyle yazdım ama otomatik düzeltme onu değiştirmiş.2.söz doğru bence galiba yanlış yazmışsın.
Her dönem linçliyorlar zaten onu. Belli aralıklarla belirli kişilere sallıyorlar sürekli elindeki malzemeler bittiğinde.Jahrein'i linçliyorlar şu an.
There is one impostor among us.
Kullanıcı adım gerçekte adım olmasa farklı şeyler yazardım. Malum BGY aslanları tarafından basılmak istemem. Belki bir gün ben de aslan olurum. : )Her dönem linçliyorlar zaten onu. Belli aralıklarla belirli kişilere sallıyorlar sürekli elindeki malzemeler bittiğinde.
Imposter ki ne imposter, iyi yakaladım, tüm bilgileri tutuyor, bi' Çepni vakası daha çıkabilir.There is one impostor among us.
Bilmiyorum.@647624518 kim ki o?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.