Instagram'da hikayeye ifşa paylaşmak problem yaratır mı?

alonewolff

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam. Sanırım bir kız benim fotoğrafımı ve attığım mesajları taciz diye hikayesine eklemiş. Şablon diye bir özellik vardı Instagram'da. Başkaları falan da hikayesine ekleyebiliyor. Bunlar başıma derde sokabilir mi? Yardımcı olun.

Eğer ortada bir taciz varsa başvurması gereken yer savcılık olmalı. Eğer ortada taciz niteliğine varacak bir durum yoksa sen savcılığa başvurabilirsin açık hedef gösterilerek itibarına kast olduğu için. Genelde ciddi tehdit veya sapkınlık gibi durumlarda yazışmaları görüyorsunuz ünlüler bile paylaşabiliyor.

Ne yazdığına bağlı.
Ne yazdın? Şablonun adı ne?
Hocam kız baya samimi davranıyordu. Ben ne konuştuğumu hatırlamıyorum ama benimle dusal yazmışım sakasına. Ben o zaman diyince hiçbir tepki vermedi. Ben de sorun yok sandım. Ama bu hikayeyi birkaç ay sonra paylaşmış. Bence bu bir bahane. Ve sosyal medyada paylaşmadığım fotoğrafımı koymuş hikayesine.

Ne yazdığına bağlı.
Ne yazdın? Şablonun adı ne?
Hocam kız baya samimi davranıyordu. Ben ne konuştuğumu hatırlamıyorum ama benimle dusal yazmışım sakasına. Ben o zaman diyince hiçbir tepki vermedi. Ben de sorun yok sandım. Ama bu hikayeyi birkaç ay sonra paylaşmış. Bence bu bir bahane. Ve sosyal medyada paylaşmadığım fotoğrafımı koymuş hikayesine.

Hiçbir insana böyle Bir şey yazmamanız lazım.

Kız bunu ne olarak paylaşmış, dalga geçmek amaçlı mı, beni taciz eden bu diyerek mi?

Hatanız var bu arada ne kadar samimi olursanız olun böyle bir şey yazmamanız gerekirdi.

Kız bunu ne olarak paylaşmış, dalga geçmek amaçlı mı, beni taciz eden bu diyerek mi?

Hatanız var bu arada ne kadar samimi olursanız olun böyle bir şey yazmamanız gerekirdi.
Taciz eden kişi diye paylaşmış. Ben de 15 yaşındayım diye bu kadar ciddiye alacaklarını düşünmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…