EmrecanPolidaa
Centipat
Kendi hesabımda herkesin PP'sini çift tıklayarak büyültebiliyorum hiçbir program indirmeden ama başka hesapta buyutemiyorum. Hiçbir program indirmedim. Bu nasıl oluyor?
Yeni güncelleme gelmiş olmasın?Kendi hesabımda herkesin PP'sini çift tıklayarak büyültebiliyorum hiçbir program indirmeden ama başka hesapta buyutemiyorum. Hiçbir program indirmedim. Bu nasıl oluyor?
Kendi hesabımda herkesin Pp'sini çift tıklayarak büyültebiliyorum hiçbir program indirmeden ama başka hesapta buyutemiyorum. Hiçbir program indirmedim. Bu nasıl oluyor?
Uzun zamandır yapabiliyordum başka hesapta yapamayınca dikkatimi cektiYeni güncelleme gelmiş olmasın?
Aeroinsta nedir?Evet denedim bende yapabiliyormuşum, fotoğrafın üzerine basılı tuttum ve takip ettiğim sayfanın ppsi büyüdü, ben aeroinsta kullanıyorum belki onla alakalıdır ama öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü özelliklerinde öyle bir şey okumadım, dediğim gibi güncelleme mevcut.
Modlu insta googleden arat, premium instagram gibi birşey.Aeroinsta nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.