Instagram'da küfür etmek

• Konuyu başlatan woax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.624

woax

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dün gece yorumlarda başka biriyle atışırken biri durduk yere boş ver bunlarla uğraşılmaz deyip küfür etti. Ötede havla dedi. Ben de sinirlendim babasına küfür ettim. Bana SS aldığını BTK'ya atacağını söyledi. Bu sabah da babam avukat gerekenler yapıldı diyor. Bunun sonucu ne olur? Daha önce küfür eden birini şikayet etmiştim ama peşini bırakmıştım, işin bir yere varmıyor gibiydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün gece yorumlarda başka biriyle atışırken biri durduk yere boş ver bunlarla uğraşılmaz deyip küfür etti. Ötede havla dedi. Ben de sinirlendim babasına küfür ettim. Bana SS aldığını BTK'ya atacağını söyledi. Bu sabah da babam avukat gerekenler yapıldı diyor. Bunun sonucu ne olur? Daha önce küfür eden birini şikayet etmiştim ama peşini bırakmıştım, işin bir yere varmıyor gibiydi.

Yahu sana küfür etmedi mi? Hemde önce etmiş bence sen gerekenleri yap. Korkma sende onun küfürünü SS al, en kötü savunursun o ekran fotoğrafıyla kendini.

Fake hesabımla gayet de güzel bir şekilde,küfür olmadan bir yorum yaptım. Feminik bir tip gelip kaba Saba konuştu,bende bir yandsn bilgi verip bir yandan da küfürü bastım. Sonra dm den savcilikta gorusucez falan gibi biseyler yazdı,bugüne kadar yüzlerce kez görüp bir kez bile icraat görmediğim için has... Diyip uğraşmamak için engelledim. 2 dk sonra bir baktım 40 takipcili bir ayakkabıcı hesabı mesaj atmış,""beni engelleyerek mahkemeden kurtulamazsin,sahte bir hesap olarak küfür ettigin için daha çok ceza alacaksın,şöyle ceza alacaksın böyle ceza alacaksın"" diye saçmalamış. Kız üniversite okuyor ama o kadar gerizekalı ki bana fake hesaptan mesaj atarak fake hesap kullanmanın suç ve daha çok ceza alacağını söylüyor😅. ""Olsa olsa 3-5 k biseyler hakaret için ceza öderim,mahkeme 1 yıl kadar sürer,bende senden şikayetçi olurum,ayakkabı satıyorum diye sahte hesap açıp insanları dolandırmandan bahsederim ama senin için uğraşamam,çok istiyorsan Saç davani,banane"" dedim. O çok bilgili üniversiteler görmüş feminik kızımız 1-2 dk boyunca yazıp yazmamak arasında kaldı,aptal kız bişey yazamayinca daha fazla boş yapmasın diye engelledim,aradan 2-3 ay geçti mahkeme falan filan da yok. İnsanlar komşularıyla küfürlü taşlı sopalı kavga ediyor,mahkeme aylar sürüp sadece ufak tefek para cezalriyla kapanıyor. Fake bir hesap sana küfür etti diye savcının seferberlik ilan edip seni bulup sana cezalr yagdiracagini hiç sanmiyorum.
Yau
Yahu o kadar aptal ki gelip kaba konuşuyor,ilk hakareti o ediyor,küfür yiyince ve karşılık veremeyince de hemen başımıza avukat kesiliyor. Gerçekten de ciddi ciddi mahkemelik olsak benden çok o suçlu çıkar çünkü ben tahrik edildigim için küfür etmişim,karşılık vermişim ama o durduk yere bana argo konuşup küfür etmiş,o suçlu. Böyle durumlarda korkmaya gerek yok,bas engeli geç.

Çocuk beni engellemişti sen suçlu olursun falan deyince görürsün dedi engelledi. Başka bir hesabımdan özür diledim cevap vermedi henüz.

Korkutmaya çalışmış bence bir şey yapamaz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı