Hocam, ayarlandan Instegram'ın önbelleğini ve verilerini temizleyip yeniden girmeyi deneyin.Aynı haya bendede var. Çözebildin mi?
Hocam, ayarlandan Instegram'ın önbelleğini ve verilerini temizleyip yeniden girmeyi deneyin.Aynı haya bendede var. Çözebildin mi?
HayırAynı haya bendede var. Çözebildin mi?
facebook hesabıyla sekronize etmek için yine insta şifresi istiyor yine yanlış diyorMerhaba hocam aynı sorunu 2 gündür yaşıyorum hiç bir yerde çözümünü bulamamıştım az önce bir yol buldum
Öncelikle Google üzerinden Facebook a girip bir hesap oluşturun ya da varsa o hesabınıza girin ardından yine Facebook üzerinden hesaplar merkezine girerek İnstagram hesabinizi Facebook'a ekleyin ardından instagrama uygulama üzerinden girip şifremi unuttuma tıklayıp Facebook ile girişi secin giriyor.
Bende de aynı sorun oluştu hala çözemedim.
Yazarım şuan deniyorum olursa.Bulursan çözümünü yazar mısın buraya.
Hocam Instagram Lite İndir Ordan Şifremi Unuttum De Gmaile Yada Sms'e Kod Gelecektir Yada Giriş Bağlantısı Gelir, Onlar Olmazsa Kod Gelen E-Postanın Altındakı Şifre Değiştirme Yerine Bas Öyle Girmeyi Dene Bir de.Bulursan çözümünü yazar mısın buraya.
Yazarım şu an deniyorum olursa.
Hocam Instagram Lite indir oradan şifremi unuttum de Gmail'e ya da SMS'e kod gelecektir ya da giriş bağlantısı gelir, onlar olmazsa kod gelen e-postanın altındakı şifre değiştirme yerine bas öyle girmeyi dene bir de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.