Instagram'da şifre doğru yazılmasına rağmen yanlış diyor

Merhaba hocam aynı sorunu 2 gündür yaşıyorum hiç bir yerde çözümünü bulamamıştım az önce bir yol buldum
Öncelikle Google üzerinden Facebook a girip bir hesap oluşturun ya da varsa o hesabınıza girin ardından yine Facebook üzerinden hesaplar merkezine girerek İnstagram hesabinizi Facebook'a ekleyin ardından instagrama uygulama üzerinden girip şifremi unuttuma tıklayıp Facebook ile girişi secin giriyor.

Merhaba hocam aynı sorunu 2 gündür yaşıyorum hiç bir yerde çözümünü bulamamıştım az önce bir yol buldum
Öncelikle Google üzerinden Facebook a girip bir hesap oluşturun ya da varsa o hesabınıza girin ardından yine Facebook üzerinden hesaplar merkezine girerek İnstagram hesabinizi Facebook'a ekleyin ardından instagrama uygulama üzerinden girip şifremi unuttuma tıklayıp Facebook ile girişi secin giriyor.
facebook hesabıyla sekronize etmek için yine insta şifresi istiyor yine yanlış diyor

Bulursan çözümünü yazar mısın buraya.
Yazarım şuan deniyorum olursa.

Bulursan çözümünü yazar mısın buraya.
Hocam Instagram Lite İndir Ordan Şifremi Unuttum De Gmaile Yada Sms'e Kod Gelecektir Yada Giriş Bağlantısı Gelir, Onlar Olmazsa Kod Gelen E-Postanın Altındakı Şifre Değiştirme Yerine Bas Öyle Girmeyi Dene Bir de.

Son düzenleme:
Yazarım şu an deniyorum olursa.

Hocam Instagram Lite indir oradan şifremi unuttum de Gmail'e ya da SMS'e kod gelecektir ya da giriş bağlantısı gelir, onlar olmazsa kod gelen e-postanın altındakı şifre değiştirme yerine bas öyle girmeyi dene bir de.

1-2 ay önce denemiştim olmadı. Oldu mu sende? Ona göre deneyeyim.

Ben de giremiyorum su an. Sifremi degismeyi denedim fakat gecersiz parametreler diyip duruyor. Main hesabima sorunsuz girebiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı