Ayarlara girip arama kısmına kopyalama vs. yaz çıkar. Ben öyle yapıyordum da normalden daha yavaş çalışıyor. Çareyi İnstagram Aero kullanmakta buldum ben.Nerden bakarım özelliğin olup olmadığına
Ayarlara girip arama kısmına kopyalama vs. yaz çıkar. Ben öyle yapıyordum da normalden daha yavaş çalışıyor. Çareyi İnstagram Aero kullanmakta buldum ben.Nerden bakarım özelliğin olup olmadığına
Ayarlara girip arama kısmına kopyalama vs. yaz çıkar. Ben öyle yapıyordum da normalden daha yavaş çalışıyor. Çareyi Instagram Aero kullanmakta buldum ben.
Link atabilir misin? Bende denedim onu da olmadı belki yanlış yerden indirmişimdir.
Hangi paket?
ne kadar güvenilir tartışılır ama ben buradan indirdim isteyen kullanabilir
Keyfin bilir, ben silerek indridim.Hangi paket?
Selamünaleyküm. Instagram uygulamasına giriş yapmak için şifremi doğru giriyorum ancak şifre yanlış diyor, doğruluğundan %100 eminim çünkü daha yeni değiştim.
Bugün başıma gelen olay. Ne denediysem olmadı. Videodaki çözüm yöntemi de işe yaramadı. Oppo kullanıyorum, kendi uygulama klonlama seçeneği var. Instagram'ı klonladım ve klon uygulamadan giriş yaptım, sorunsuz girdim. Denemek isteyen arkadaşlar önerilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.