İnstagram'da Takibe Geri Dönmeyen İnsan Çeşidi

Blackss

Kilopat
Katılım
29 Temmuz 2016
Mesajlar
571
Makaleler
2
Çözümler
2
Yakınlarda yeni Instagram hesabı açtım. Yalnız şöyle bir şey fark ettim, gerçekten de çok değişik insanlar var. Yani hadi beni tanımıyorsundur takip isteğimi onaylayıp geri takip etmezsin anlarım bir problem yok ama ulan yıllarca aynı ortamlarda bulunmuş, sohbet-muhabbet etmiş hatta aynı masa da kart oyunları vesaire oynadığın kişilerden böyle bir hareket gelince insan ister istemez sosyal medyayı sorguluyor. Böyle en az 10-15 tane kişi vardı.

Hadi madem geri takip etmeyeceksin o zaman takip isteğimi de onaylama la. Sen üst insan mısın ben senin neyini takip edeyim. Orada amaç tanıdıklarınla karşılıklı takipleşmek değil mi? Ne bu yani takipçi-takip eden sayısı arasında fark azalmasın diye mi böyle yapıyorlar?

Bu kadar önemli mi bu şeyler? Benim şu an mesela takip ettiğim kişilerin sayısı takipçilerimden fazla. Ben şimdi ezik miyim yani?

Bu sosyal medya gerçekten çok ikiyüzlü bir mecra. bir de bu hareketi yapan o bahsettiğim 10-15 kişi hep böyle bol takipçili, paralı, zengin, havalı takılmaya çalışan tiplerden.

Ne kadar umurlarına gider farkederler mi bilmiyorum ama hepsini blokladım en son.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi buraya yazılıp çizilecek. Bir çok kişi Instagram bile kullanmadığını savunacak. Bir kitle var, bu kitle sosyal medya kullanmadığını hep öne sürer ve üstün bir ırk olduğunu sanarlar. Yapmayın böyle, gerek yok. Samimi olun azıcık.

Dostum çok fazla hak veriyorum sana. Bende Instagram kullanan biriyim. Lakin bu hareketler cidden sinir bozucu. Sevip, saydığımız insanlardan görmek bide bu hareketi...

Bana kalsa, bunların hiçbir önemi yok ama bu durumda olunca bende direkt blokluyorum o kişileri.

En son, Instagram'ın bir güncelleme de beğeni sayısını bile kapatacağı öne sürülmüştü lakin henüz öyle bir gelişme olmadı.
 
Şimdi buraya yazılıp çizilecek. Bir çok kişi Instagram bile kullanmadığını savunacak. Bir kitle var, bu kitle sosyal medya kullanmadığını hep öne sürer ve üstün bir ırk olduğunu sanarlar. Yapmayın böyle, gerek yok. Samimi olun azıcık.

Bu mesaj kimeydi ? Burada kimse öyle bir şey demedi. Bomboş bir yorum olmuş.
 
Kesinlikle egolarını tatmin etmek için, ben de insta kullanıyorum ama gelen her isteği kabul ediyorum. 1 saat sonra bakmışım ki takipten çıkmış, söylenecek pek bir söz yok sanırım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı