hergeceaglıyorum
Hectopat
- Makaleler
- 4
Arkadaşlar selam, takibi bırakanları nasıl görebilirim Instagram da?
Üçüncü parti uygulamalar ile mümkün ancak kesinlikle önermiyorum.
Hocam Yupi'de de arayüzde şifreyi girmiyor musun doğrudan?Attığınız videodaki uygulamayla bunlar alakasız. Postegro başka bir biçimde çalışıyordu. Direkt şifreyi onlara giriyordun. Bu takipçi uygulamalarında Instagram'a erişim izni veriyorsun. Uygulamaya şifre girmiyorsun. Böyle bir riski olsa Apple Store'da yer almazdı.
Yupi'de şifreyi Instagram sitesine giriyorsun Yupi'nin kendisine girmiyorsun hesap bağlamak için o da.Hocam Yupi'de de arayüzde şifreyi girmiyor musun doğrudan?
Bu tarz programları yapanlar babasının hayrına yapmıyor bunları. Gizlilik şartlarını okumakta fayda var ancak ne olursa olsun güvenilirlik payı yok.Attığınız videodaki uygulamayla bunlar alakasız. Postegro başka bir biçimde çalışıyordu. Direkt şifreyi onlara giriyordun. Bu takipçi uygulamalarında Instagram'a erişim izni veriyorsun, uygulamaya şifre girmiyorsun. Böyle bir riski olsa Apple Store'da yer almazdı. Ek olarak 6 senedir kullanıyorum.
Açık kaynak olarak yayınlanan takibi bırakanlar kodları var, onları tavsiye ederim. Ne olduğunu, ne ettiğini siz de görebiliyorsunuz, arkanızdan iş çevirmiyorlar (En azından öyle umalım). Onlar harici kesinlikle 3. parti uygulamalara hesabınızı emanet etmeyin.
![]()
GitHub - davidarroyo1234/InstagramUnfollowers: Check if people follows you back on Instagram.
Check if people follows you back on Instagram. Contribute to davidarroyo1234/InstagramUnfollowers development by creating an account on GitHub.github.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.