- Makaleler
- 1
2-3 senedir Instagram kullanıyorum ve bir kere bile kontrol etmedim. Tam olarak kaç olduğunu bile hatırlamıyorum, muhtemlen 250-300'lü bir şeydi.
Direk bırakmakla olmaz. Yavaş yavaş günde mesela 10 defa bakıyorsun yarın 8 ondan sonraki gün 6 şeklinde her gün azalt. Ya da Instagram'ı sil.Hocam biri çıkar diye çok geriliyorum istemsizce. Önerebileceğiniz bir şey var mı?
Biliyorum onu da gördüm ve hala saçma geliyor. En iyisi takmamaya çalışmak.Hocam saçma da nedenini yukarıda yazdım.
Merhaba. Son zamanlarda Instagram'a girdiğim an takipçi sayıma bakıyorum düşmüş mü diye. Bunu takipçi sayım çok olsun diye yapmıyorum. Acaba beni çıkaran var mı, çıkaran neden çıkarmış? Diye bakıyorum. Mesela bugün önce takipçi sayım, 2-3 saat sonra ise takip sayım 1 azaldı. Acaba kim diye kafaları yiyorum. Sizde de var mı böyle bir şey? Ve buna çözüm var mı?
Hocam silemem oradan iletişim kurduğum kişiler var. Ama dediğinizi deneyeceğim de yine de birinin çıktığını görsem geriliyorum.Direk bırakmakla olmaz. Yavaş yavaş günde mesela 10 defa bakıyorsun yarın 8 ondan sonraki gün 6 şeklinde her gün azalt. Ya da Instagram'ı sil.
Vallahi hocam öyle yapıyorlar beni çıkarıyorlar ama ben onları hala takip ediyorum. Onları bulma yolu var mı?Ben haftada 1 kontrol ediyorum. Takipten çıkacaksan beni de çıkarsana senin hayranın mıyız sanki.
Boş verin. Sizi takipten çıkarlarsa sizde onları takipten çıkın.Hocam silemem oradan iletişim kurduğum kişiler var. Ama dediğinizi deneyeceğim de yine de birinin çıktığını görsem geriliyorum.
Hocam onları nasıl bulabilirim?Boş verin. Sizi takipten çıkarlarsa sizde onları takipten çıkın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.