Instagram'dan atılan link zararlı mı?

466728

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, başıma böyle bir olay geldi. İlk başta normal bir insan sandım. Linke odaklanınca HTTP olması garibime gitti. Daha sonra engelledim ve şikayet ettim. Daha sonra suçu "hacker"lara atacak ki "they are hackers" dedi. Sadece merak ettiğim bu linkin gerçekten zararlı olup olmayacağı. Açsaydım ne olacaktı? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

1646943951776.png

1646943963675.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Açsaydın bir şey olmazdı. Giriş bilgilerini vs. girseydin bir şey olurdu.

Tek linkle banka hesabınıza kadar boşaltılabiliyor siz ne dediğinizin farkında mısınız?

Tek linkle banka hesabınıza kadar boşaltılabiliyor siz ne dediğinizin farkında mısınız?

Siz izin vermediğiniz sürece ya da sazan gibi oltaya yakalanmadığınız sürece hiç kimse bir şeyinizi boşaltamaz.

O nasıl oluyor bilgilendirir misiniz?

İşin uzmanı değilim ancak babamın başına geldiği için söylüyorum. 9000 TL'ye yakın para 12 saniye içinde çekilmişti.
Siz izin vermediğiniz sürece ya da sazan gibi oltaya yakalanmadığınız sürece hiç kimse bir şeyinizi boşaltamaz.

Anlamada probleminizin olmadığını düşünmek istiyorum ve açıklıyorum: Benim kastettiğim şey sazan gibi linke tıklayıp olabileceklerden bahsediyorum.

Her link i açmayın telefonların açıklarını kullanıp yerleştiriler virüsü. Bir de banka olmazsa mobil ödeme yaprlar maalesef çok tehlikeli ödeme yöntemi ve yeterince güvenlik yok küt diye koyarlar mobil faturana 1000TL.

Anlamada probleminizin olmadığını düşünmek istiyorum ve açıklıyorum: Benim kastettiğim şey sazan gibi linke tıklayıp olabileceklerden bahsediyorum.

Sadece linke tıklayarak her şeyimizi çalabiliyor olsalardı belki bu forum çaktırmadan arkadan her şeyimizi çalıyor olabilirdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı