Instagram'dan ayakkabı almak

xeravlr

Femtopat
Katılım
25 Kasım 2022
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
@Houseofshoestr1 Adlı sayfadan bir ayakkabı alacağım, satışları Shopier'den yapıyor ve numaraları var işletmeye ait. Yani bu işletmeye güvenmek için yeterli bir sebep mi?
Satışları Shopier'den yapıyorlar zaten olmadı iade ederim diye düşünüyorum da ne kadar güvenilir emin olamadım.
 
Alınır ama iade konusunda garantisi olmuyor çoğu satıcı iade yok diyor. Kalitesini de bilemezsin. Ben olsam almazdım. Flo dan çok ayakkabı aldım çok iade ettim daha bir tane sıkıntı olmadı.
 
Bu ürünlerin tamamı replika biliyorsunuzdur umarım, normal replikalardan daha çok benzetilmiş ürünler. Alınır mı? Daha önce hiç denemedim, yorum yazmam doğru olmaz.
 
Güvenilir satıcıdan gayet de alınır. Ben de replika kıyafet ve ayakkabı alıyorum. 1. kalite replika ürünleri alıyorum genelde yarı fiyatına oluyorlar ve kutusuna poşetine kadar orijinali ile birebir oluyor. Tekstil sektöründe de çalıştığım için böyle insanları da tanıyorum ve güvenilir yerlerin orijinalden farkı yok.

Flo falan da hikaye. Milattan önce kalma modelleri ve replikadan bile düşük kalitedeki ayakkabıları lisanslı diye ucuz gibi görünse de parasına değmeyecek fiyatlara satıyorlar. En güzeli güvenilir ve çeşitliliği bulunan bir mağaza bulup Shopier veya kendi web sitesi üzerinden almak. En kötü ihtimalle kapıda ödeme seçeneği olan bir ürünü alırsınız ve kontrol ederek ödeme yaparsınız.
 

Geri
Yukarı