Instagram'dan bir kıza nasıl yazılabilir?

Paylaşımlarından konu açtım, o konular hakkında biraz konuştuk 20-25 mesaj civarı. Fakat memleketini tahmin etmek isteyip biraz daha konuları kişiselleştirmeye çalıştığımda işler sarpa sardı. Nasıl tahmin ettiğimi sordu bende sebebini belirttim fakat bundan sonra mesajımı ne gördü ne de cevap verdi. 22 saat olmuş. Normalde de bazı mesajlara 15-25 saat arası cevap verdiği oluyordu ama mesela aktif gözüküyor şu an. 2 saat önce de aktifti. Görmeme ihtimali az. Bilerek okumuyor büyük ihtimalle. Neden yapıyorsun ki bunu? S... Git dese daha az üzülürdüm.

Aga yazmiyorsa soğuduysa bir daha dönmüyorlar. Cuma cumartesi hayvanlar gibi flörtleştiğim kız, pazar günü geri vites yaptı. Flört değiliz, yanlìş anlaşıldım falan dedi burada sorun yok. Yine arkadaş kaliriz falan muhabbetine girdik ama ilişki soğudu neyse pazarı böyle kapattık.

Pazartesi(dün) hiç yazmadım. Onunla zorla konuşmak istemedim o istiyorsa konuşalım dedim, neyse 5 6 gündür hastayım o biliyor akşam 10 gibi nasıl oldun iyi misin? Tarzı mesaj atmış. Bende 9 da yattım görmedim.

Bu sabah günaydın diyerek yazmaya başladım. Öğlen 3'te yazdı bende 20 dakika sonra döndüm ve sonuç bu saat oldu hala mesaj yok... Görüldü bile yapmamış. Hayır diyelim konuşmak istemiyorsun niye bana nasılsın diye yazıyorsun? Şu an şansımı zorlayıp vazgeçmemek istiyorum, ama böyle fazla ilgiyle poposuda kalkabilir.

6 saat sonra şu an 2 emojiyle dönüş yaptı 😂

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı