Illuıqsxs
Picopat

Daha fazla  

@taramavalo
Cuma akşamı yazdım. Hem bir postundaki ders hakkında espri yapıp hem de fakültelerinin sistemleri hakkında birkaç soru sordum. Espriye tepki vermeyip sadece sorulara cevap verdi. Belki sadece espri yapıp soru sormamalıydım. Belki kötü gününde olduğu için böyle yaptı diye düşünüp birkaç şey daha soracağım gün içinde. Zaten çok bir şey olamayacağı belliydi sanırım. Blog hesabına gelen mesajlar arasından benim tanışmak isteyen biri olduğumu nasıl ayırt edebilir ki? Bunu nasıl sağlayabilirdim. Sohbetin ilerlemesi için özel hesabına geçmeliydik. Onun da yaşanması çok zor ihtimaldi sanırım.
Ben birkaç gündür yaptığım işten yediğim yemekten zevk almıyorum acaba rahatsızlık mı verdim düşüncesiyle ama bilmiyorum belki de ben yanlış yapıyorum altın kolye takıp sigara alkol içerken story atmak falan lazım herhalde. Doktor hanımda olsan keko sevdandan vazgeçemiyorsun sanırım.
Üniversitelerimiz yakın bayağı. Aynı otobüs hattında aynı markette aynı kafede denk gelmemiz çok olası. 3 yıl içinde denk geldik geldik. Sonra ben yokum zaten bu kampüste. Karşılaşırsak nasıl bir reaksiyon veririm onu da bilmiyorum.
Rahatsızlık verdiysen verdin ne bu abi az umursamayın insanların fikirlerini.