Instagram'dan dava yer miyim?

Siber suçlara giderlerse IP'den veyahut başka bir şeyden seni bulurlar istediğin kadar adını yazma. Ve insanlara sövmen hiç hoş değil.
IP adresinden ben bile adres bulabiliyorum. Polisin en fazla 3 dakika sürer gidip alması. Zamanında IP adresi bulmak için farklı programlar denedim ve çalıştı. Arkadaş yaşı küçük olduğu için büyük ihtimal İnstagram hesabının adı gerçek ismidir MERNİS den bulurlar 2 DK'da.
 
IP adresinden ben bile adres bulabiliyorum. Polisin en fazla 3 dakika sürer gidip alması. Zamanında IP adresi bulmak için farklı programlar denedim ve çalıştı. Arkadaş yaşı küçük olduğu için büyük ihtimal Instagram hesabının adı gerçek is midir mernisden bulurlar 2 Dk'da.

Hocam hala soyadımı yazmadım diyor umarım dava açarlarda bulurlar. Ama dediğiniz gibi arkadaşın yaşı küçük annesinin babasının ne suçu varda böyle hayırsız bir evlat yüzünden para cezası falan ödeyecekler.
 
Durduk yere mi küfür ettiniz? Yoksa karşılıklı bir sövme saydırma var mı? Eğer karşınızdaki arkadaş da size küfür ettiyse ss lerini alın davalık olursanız onları gösterirsiniz uzlaşma ile biter.
Evet hocam cidden insanlar çok toxic. Adam Allah'a sövüyor diye ben de sövdüm adama direkt.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı