Instagram'dan forma alınır mı?

368671

Hectopat
Spor yaptığım zaman dehşet derecede terliyorum ve kumaş teri çektiği için çok kötü bir durumda kalıyorum. Forma almak için biraz araştırma yaptım ama orijinal formalar çok pahalılar. Instagram üzerinde birkaç sayfaya baktım. Bulduğum sayfalardan biri şu an ismini vermeyeceğim ama bir YouTuber tarafından tavsiye edilmiş. Reklamını yapmış daha doğrusu. Bu yüzden bir güvenilirlik oluştu. Orijinal forma vs. yazmıyor zaten sizce alınır mı?

Spor yaptığım zaman dehşet derecede terliyorum ve kumaş teri çektiği için çok kötü bir durumda kalıyorum. Forma almak için biraz araştırma yaptım ama orijinal formalar çok pahalılar. Instagram üzerinde birkaç sayfaya baktım. Bulduğum sayfalardan biri şu an ismini vermeyeceğim ama bir YouTuber tarafından tavsiye edilmiş. Reklamını yapmış daha doğrusu. Bu yüzden bir güvenilirlik oluştu. Orijinal forma vs. yazmıyor zaten sizce alınır mı?

Instagram'dan alışveriş yapmayın.

Ben taraftarformamm adlı sayfadan M.United forması almıştım şeffaf kargoda geliyor ama sonuçta replika ama teri çekebilir yine.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kanka formayı giy resmini çek bana at sonra bende bunu güven kanıtı diye instada paylaşak keriz gelsin. (!)

Alınmaz.

AAA kalite replika forma almak isterseniz buyurun alın. Bu sayfalar iade de kabul etmiyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı