Instagram'dan gelen linke tıklamak sorun olur mu?

tahsin.58

Picopat
Daha fazla  
Instagram üzerinden bir şahıs bana senin hakkında kötü paylaşım yapılmış dedi. Sonra link attı ardından gir ve şikayeti sil dedi. Linke girince Instagram kullanıcı adı ve şifre istiyordu. Şüphelendim ve girmedim ama linke tıklamış olduğumdan bir problem olur mu?

Instagram üzerinden bir şahıs bana senin hakkında kötü paylaşım yapılmış dedi. Sonra link attı ardından gir ve şikayeti sil dedi. Linke girince Instagram kullanıcı adı ve şifre istiyordu. Şüphelendim ve girmedim ama linke tıklamış olduğumdan bir problem olur mu?
Kullanıcı adı ve şifrenizi girmediğiniz için problem olmaz. Linke tıklamanız sorun teşkil etmiyor.

Klasik phishing atağı, bir şey girmemeniz iyi. Ama cihaz IP adresiniz karşı tarafa gitti %90

Web Sitesi Güvenlik Kontrolü – Bu Web Sitesi Güvenli mi? Linki bu siteye aratın.
Linke tıklamanız sorun teşkil etmiyor.
Neler neler yaparlar inanamazsın.

Konuşmayı sildim çevremde birkaç kişiyede böyle atan olmuşdunonlarada sordum şifreni girmediğin için sorun olmaz dedi.

Linki yazdım link ekran görüntüsü almıştım dediğiniz siteye girdim @Bayram Reis

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-02-22-19-20-39-755_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-02-22-19-20-39-755_com.android.chrome.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 37
Bilmiyorum bana göre amaçları kullanıcı adımı ve şifrem ile sızmaları idi yoksa linke tıkladığında çok farklı yerlere atar ve bir ekran gelmezdi şimdi de telefonuma sızmaları ve kasma donma olurdu gibi düşünüyorum

@Kuzgun_81

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı