Instagram'dan mahkemeye verilir miyim?

Arkadaşlar eğer hesabınızda açık olarak isim soy isim fotoğraf bulunuyorsa zaten veri talebine gerek yok. Ama fake hesapsa bu durumda takip/takipçi listeniz üzerinden sizi tanıyan biri üzerinden ulaşılacaktır. Aksi halde sizin bulunma şansınız yok. Instagram'da her talebe öyle çat diye veri basan bir şirket değil zaten. Yani buradaki önemli olan hesabınızın fake mi yoksa gerçek mi olduğudur.

Arkadaşlar eğer hesabınızda açık olarak isim soy isim fotoğraf bulunuyorsa zaten veri talebine gerek yok. Ama fake hesapsa bu durumda takip/takipçi listeniz üzerinden sizi tanıyan biri üzerinden ulaşılacaktır. Aksi halde sizin bulunma şansınız yok. Instagram'da her talebe öyle çat diye veri basan bir şirket değil zaten. Yani buradaki önemli olan hesabınızın fake mi yoksa gerçek mi olduğudur.
cevap için çok teşekkür ederim öncelikle. Fake hesap, biri komple kapandı diğeri isim değiştirilip karşı taraf engellendi. Ama şifre unuttuğum için kapatamadım. Zaten sadece takip ettiklerim var oda yemek sayfası film falan. Ama giremezler heralde instagrama hesap gizli

cevap için çok teşekkür ederim öncelikle. Fake hesap, biri komple kapandı diğeri isim değiştirilip karşı taraf engellendi. Ama şifre unuttuğum için kapatamadım. Zaten sadece takip ettiklerim var oda yemek sayfası film falan. Ama giremezler heralde instagrama hesap gizli
Rica ederim. O zaman kimliğiniz gizli kalacaktır.

Merhaba ben fake instagram hesabından kızın aylesine yediği halti söyledim kızda savcılğa vermiş hesabi kapattim 10 gün sonrada tamamen silinecek beni bulurlar mi bulunursam ne olur

@Murkrow cvp alabilir miyim

Son düzenleme:
Yazdığımı okuyor musunuz? Ben kendim de verdim, benim nezdime de verdiler, özel şirketler nezdine de verdiler. Bulunmuyor.

Sosyal mühendislik ile. Instagram veya Twitter gibi mecralardan IP adresi talep edilmiyor. Sosyal mühendislik yöntemi ile suçlu kişinin herhangi bir linke veya artık hangi veriyi talep edecekseniz onu içeren bir heade sahip URL gönderiyorsunuz. Devletin çalışanları bunu fake hesaplarla vs. yapıyor. Kişi linke girdiğinde anca IP adresine sahip oluyorsunuz. Eğer mobil veri falan kullanıyorsa, yine bu yol kapanmış oluyor.

Mobil telefon kullanarak Instagram üzerinden hakaret edildiyse IP bulunamıyor mu? Bir diğer sorum, hangi telefondan hakaret edildiği tespit edilip kişi bulunabilir mi? Yer KKTC

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı