Instagram'dan Valorant hesap alıp dolandırılmak

Mutli11

Femtopat
Daha fazla  
Instagram'dan Valorant. Castle adlı kullanıcıdan hesap aldım fakat beni dolandırdı: İlk olarak hesabın fiyatı olan 350 TL'yi attım sonra ek ücret olarak hiçbir yerde yazmamasına rağmen "kurucu mail mühür ücreti gerekiyor" dedi ve 130 TL istedi göndermedim. Elimde ses kaydı, isim soy isim, IBAN var sonrasında ilk başta gönderdiğim 300 TL'yi geri istedim fakat 130 TL'yi göndermediğim sürece göndermeyeceğini söyledi. Yaşımdan dolayı elimden bir şey gelmiyor. Yardımı dokunabilecek biri, ya da bir şey önerisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• 1712510517277.jpg
    1712510517277.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 126
  • Screenshot_20240407-201608.jpg
    Screenshot_20240407-201608.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 109
  • Screenshot_20240407-200825.jpg
    Screenshot_20240407-200825.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 108
Yapacak bir şeyin yok, Valorant hesap alım satım zaten yasak. Ve onu geçtim Instagram üzerinden herhangi bir satıcıdan ürün alınmaz.

Yapacak bir şeyin yok, Valorant hesap alım satım zaten yasak. Ve onu geçtim Instagram üzerinden herhangi bir satıcıdan ürün alınmaz.
Alınır ama neresi ve kim olduğuna bağlı. Shopier aracılığı ile çok alışveriş yaptım sorunsuz. Direkt insta dm üzerinden diyorsan evet alınmaz.

Alınır ama neresi ve kim olduğuna bağlı. Shopier aracılığı ile çok alışveriş yaptım sorunsuz. Direkt Instagram DM üzerinden diyorsan evet alınmaz.

Aracı varsa Shopier gibi evet alınır ama DM üzerinden asla alınmaz reis kardeşim diye hitap eden satıcı mı olur?

Instagram'dan Valorant. Castle adlı kullanıcıdan hesap aldım fakat beni dolandırdı: İlk olarak hesabın fiyatı olan 350 TL'yi attım sonra ek ücret olarak hiçbir yerde yazmamasına rağmen "kurucu mail mühür ücreti gerekiyor" dedi ve 130 TL istedi göndermedim. Elimde ses kaydı, isim soy isim, IBAN var sonrasında ilk başta gönderdiğim 300 TL'yi geri istedim fakat 130 TL'yi göndermediğim sürece göndermeyeceğini söyledi. Yaşımdan dolayı elimden bir şey gelmiyor. Yardımı dokunabilecek biri, ya da bir şey önerisi olan var mı?

Arkadaşlar aynısını bende yaşadım her Instagram'da Valorant hesabı satanlar dolandırıcıdır bizzat bende yaşadım aynı olayı 250 TL'ye almıştım bende 130 mail devir dekontu istedi bende o kadar param olmadığını bana sadece hesap fiyatının parasını vereceğimi söyledin dedim dedi efendim dedi her zaman Instagram'da her zaman Instagram'dan paylaşıyoruz 130 TL ekstra para aladığımızı ama hikayeye bakınca göremezsiniz çünkü kolpacılar her neyse bu parayı atamayacağımı söyledim ve rastgele giriş yapamayacağınız hesap atiyorlar sonra engeli çakiyorlar siz siz olun İtemsatış gibi güvenilir siteden alışveriş yapın ve İtemsatış gibi yerlerden hesap falan satın alırken kayıt açmayı unutmayın ve bende pofutr diye bir satacaksın almıştım 250 TL için dava etmezler diye düşünüyolar öylede oluyor lütfen Instagram gibi bir siteden hesap satın almayın illada alacaksanız satıcının İtemsatış'a ilanı koymasını isteyin eğer koyamam falan derse direk s**tir edin onları.

Geçmiş olsun kanka bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı