Manyil Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #1 Instagram'da ucuz Valorant gini ucuz VP sattığını iddia eden siteler var. Deneyeyim dedim adam engelledi ve parayı vermedi. Nasıl şikayet edebilirim? VP'yi de vermedi. Nereye şikayet edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2022
Instagram'da ucuz Valorant gini ucuz VP sattığını iddia eden siteler var. Deneyeyim dedim adam engelledi ve parayı vermedi. Nasıl şikayet edebilirim? VP'yi de vermedi. Nereye şikayet edebilirim?
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.727 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 2 Temmuz 2022 #11 Manyil dedi: 150 falan Genişletmek için tıkla... 150 TL'nin şimdiki ekonomide bir değeri kalmadı geçmiş olsun o para gitti. Artı 0 Eksi
Manyil dedi: 150 falan Genişletmek için tıkla... 150 TL'nin şimdiki ekonomide bir değeri kalmadı geçmiş olsun o para gitti.
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 2 Temmuz 2022 #12 Valorant oyuncularına çok gülüyorum ya, hepsi mi aynı olur arkadaş. Artı 2 Eksi
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2022 #13 Suç senin suçun. Buda sana ders oldu. Artı 0 Eksi
5 509918 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 33 2 Temmuz 2022 #14 maximilian borsodi dedi: Valorant oyuncularına çok gülüyorum ya, hepsi mi aynı olur arkadaş. Genişletmek için tıkla... He ya Yakinda VP karsiliginda eskort cikmazsa bende birsey... Artı 0 Eksi
maximilian borsodi dedi: Valorant oyuncularına çok gülüyorum ya, hepsi mi aynı olur arkadaş. Genişletmek için tıkla... He ya Yakinda VP karsiliginda eskort cikmazsa bende birsey...
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2022 #15 maximilian borsodi dedi: Valorant oyuncularına çok gülüyorum yahu. Hepsi mi aynı olur arkadaş? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Kim Riot oyunlarına bulaşıyorsa düşünme yetisini kaybediyor. Sinirlenip bilgisayarı kıranlar mı dersin yoksa arkasını düşünmeden sanal oyun paralarına atlayan mı? Bir insan kendi biigisayarına çekirdek düzeyinde çalışan bir bloatware'a(Vanguard) nasıl göz yumabilir düşünemiyorum bile. Birisi Riot oyunu oynuyorsa sakin kalmayı öğrenmeli ve kararlarını gözden geçirmeli. Son düzenleme: 2 Temmuz 2022 Artı 1 Eksi
maximilian borsodi dedi: Valorant oyuncularına çok gülüyorum yahu. Hepsi mi aynı olur arkadaş? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Kim Riot oyunlarına bulaşıyorsa düşünme yetisini kaybediyor. Sinirlenip bilgisayarı kıranlar mı dersin yoksa arkasını düşünmeden sanal oyun paralarına atlayan mı? Bir insan kendi biigisayarına çekirdek düzeyinde çalışan bir bloatware'a(Vanguard) nasıl göz yumabilir düşünemiyorum bile. Birisi Riot oyunu oynuyorsa sakin kalmayı öğrenmeli ve kararlarını gözden geçirmeli.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.727 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 2 Temmuz 2022 #16 maximilian borsodi dedi: Valorant oyuncularına çok gülüyorum ya, hepsi mi aynı olur arkadaş. Genişletmek için tıkla... Valorant oynadıktan sonra IQ'um ayakkabı numarama denk gelince ben Artı 0 Eksi
maximilian borsodi dedi: Valorant oyuncularına çok gülüyorum ya, hepsi mi aynı olur arkadaş. Genişletmek için tıkla... Valorant oynadıktan sonra IQ'um ayakkabı numarama denk gelince ben
S Scaryo Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.612 Çözümler 4 2 Temmuz 2022 #17 Instagram'daki oyun kodları ve ucuza oyun satanların hepsi dolandırıcı sene 2022 halen düşüyorsanız yapacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
Instagram'daki oyun kodları ve ucuza oyun satanların hepsi dolandırıcı sene 2022 halen düşüyorsanız yapacak bir şey yok.
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 2 Temmuz 2022 #18 Cruslan dedi: Katılıyorum. Kim Riot oyunlarına bulaşıyorsa düşünme yetisini kaybediyor. Sinirlenip bilgisayarı kıranlar mı dersin yoksa arkasını düşünmeden sanal oyun paralarına atlayan mı? Bir insan kendi biigisayarına çekirdek düzeyinde çalışan bir bloatware'i(Vanguard) nasıl göz yumabilir düşünemiyorum bile. Birisi Riot oyunu oynuyorsa sakin kalmayı öğrenmeli ve kararlarını gözden geçirmeli. Genişletmek için tıkla... Hocam, Harezmi Riot oyuncularının IQ'sunu hesaplarken 0'ı bulmuştur. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Katılıyorum. Kim Riot oyunlarına bulaşıyorsa düşünme yetisini kaybediyor. Sinirlenip bilgisayarı kıranlar mı dersin yoksa arkasını düşünmeden sanal oyun paralarına atlayan mı? Bir insan kendi biigisayarına çekirdek düzeyinde çalışan bir bloatware'i(Vanguard) nasıl göz yumabilir düşünemiyorum bile. Birisi Riot oyunu oynuyorsa sakin kalmayı öğrenmeli ve kararlarını gözden geçirmeli. Genişletmek için tıkla... Hocam, Harezmi Riot oyuncularının IQ'sunu hesaplarken 0'ı bulmuştur.